হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১১১.৪০ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৫৮.৪২ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৮৫০রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৩৬,৩০৮) ওইদুনা নুমিৎ ২৭৪কী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌখিবা নুমিৎ ৫০ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.০৫%) অসি ২%দগী তাখি
13 NOV 2021 9:36AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৫৮,৪২,৫৩০ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১১১.৪০ (১,১১,৪০,৪৮,১৩৪) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,১৪,০১,০২৩গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮০,১৯২
২শুবা দোজ
৯৩,১৭,২০৪
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৩,৮০৩
২শুবা দোজ
১,৬১,৪৪,৬১৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৩,০৫,৮৫,০৪২
২শুবা দোজ
১৬,৫৯,৯৩,৮৬৯
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৭৮,১১,৭৫৭
২শুবা দোজ
১০,৩৫,৯৪,৮৫০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,১৪,৩৭,৬৬২
২শুবা দোজ
৭,০৪,০৯,১৪০
অপুনবা
১,১১,৪০,৪৮,১৩৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১২,৪০৩ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৮,২৬,৪৮৩ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৩৯নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৮৫০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,৩৬,৩০৮ দা লৈদুনা নুমিৎ ২৭৪তা খ্বায়দগী নেম্বনি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪০% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,৬৬,৫৮৯ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬২.২৩ (৬২,২৩,৩৩,৯৩৯) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.০৫%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৫০ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৯৪%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৪০নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৭৫নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 111.40 Cr
More than 58.42 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.26%
11,850 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload(1,36,308) is lowest in 274 days
Weekly Positivity Rate (1.05%) less than 2% for last 50 days
13 NOV 2021 9:36AM by PIB Delhi
With the administration of 58,42,530 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 111.40 Cr (1,11,40,48,134) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,14,01,023 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,80,192
2nd Dose
93,17,204
FLWs
1st Dose
1,83,73,803
2nd Dose
1,61,44,615
Age Group 18-44 years
1st Dose
43,05,85,042
2nd Dose
16,59,93,869
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,78,11,757
2nd Dose
10,35,94,850
Over 60 years
1st Dose
11,14,37,662
2nd Dose
7,04,09,140
Total
1,11,40,48,134
The recovery of 12,403 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,38,26,483.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.26%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 139 consecutive days now.
11,850 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,36,308 is lowest in 274 days.Active cases presently constitute 0.40% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
12,66,589tests being conducted. India has so far conducted over 62.23 Cr (62,23,33,939) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.05% remains less than 2% for the last 50 days now. The Daily Positivity rate reported to be0.94%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 40 days and below 3% for 75 consecutive days now.