Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 110.79 Cr
More than 53.81 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.26%
12,516 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload(1,37,416) is lowest in 267 days
Weekly Positivity Rate (1.10%) less than 2% for last 49 days
12 NOV 2021 9:42AM by PIB Delhi
With the administration of 53,81,889 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 110.79 Cr (1,10,79,51,225) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,13,18,816 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,80,018
2nd Dose
93,07,096
FLWs
1st Dose
1,83,73,522
2nd Dose
1,61,23,036
Age Group 18-44 years
1st Dose
42,92,51,634
2nd Dose
16,30,73,557
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,75,00,331
2nd Dose
10,27,21,593
Over 60 years
1st Dose
11,12,54,170
2nd Dose
6,99,66,268
Total
1,10,79,51,225
The recovery of 13,155 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,38,14,080.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.26%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 138 consecutive days now.
12,516 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,37,416 is lowest in 267 days.Active cases presently constitute 0.40% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
11,65,286tests being conducted. India has so far conducted over 62.10 Cr (62,10,67,350) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.10% remains less than 2% for the last 49 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.07%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 39 days and below 3% for 74 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১১০.৭৯ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৫৩.৮১ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৫১৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৩৭,৪১৬) ওইদুনা নুমিৎ ২৬৭কী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌখিবা নুমিৎ ৪৯ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.১০%) অসি ২%দগী তাখি
12 NOV 2021 9:42AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৫৩,৮১,৮৮৯ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১১০.৭৯ (১,১০,৭৯,৫১,২২৫) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,১৩,১৮,৮১৬গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮০,০১৮
২শুবা দোজ
৯৩,০৭,০৯৬
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৩,৫২২
২শুবা দোজ
১,৬১,২৩,০৩৬
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪২,৯২,৫১,৬৩৪
২শুবা দোজ
১৬,৩০,৭৩,৫৫৭
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৭৫,০০,৩৩১
২শুবা দোজ
১০,২৭,২১,৫৯৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,১২,৫৪,১৭০
২শুবা দোজ
৬,৯৯,৬৬,২৬৮
অপুনবা
১,১০,৭৯,৫১,২২৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১৩,১৫৫ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৮,১৪,০৮০ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২৬% দা লৈরি‍।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৩৮নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৫১৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,৩৭,৪১৬ দা লৈদুনা নুমিৎ ২৬৭তা খ্বায়দগী নেম্বনি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪০% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৮৯,৪৭০ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬২.১০ (৬২,১০,৬৭,৩৫০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.১০%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৪৯ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.০৭%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৩৯নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৭৪নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।