হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১০৭.২৯ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৪১.১৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২২% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৯০৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৫১,২০৯) ওইদুনা নুমিৎ ২৫২কী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌখিবা নুমিৎ ৪০ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.১৮%) অসি ২%দগী তাখি
03 NOV 2021 9:31AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৪১,১৬,২৩০ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১০৭.২৯ (১,০৭,২৯,৬৬,৩১৫) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,০৭,৯৬,০১৮গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৯,৩৮৮
২শুবা দোজ
৯২,৪১,৮০৪
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭২,০২৭
২শুবা দোজ
১,৫৯,৭৮,১০২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪২,১৬,৯৯,৭৭২
২শুবা দোজ
১৪,৬৩,৬৫,১৪৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৫৬,৫৬,৩৬৮
২শুবা দোজ
৯,৭৬,৯৯,৫৪০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,০২,০৪,৪৪৭
২শুবা দোজ
৬,৭৩,৬৯,৭২৩
অপুনবা
১,০৭,২৯,৬৬,৩১৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১৪,১৫৯ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৬,৯৭,৭৪০ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২২% দা লৈরি‍।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১২৯নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৯০৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,৫১,২০৯ দা লৈদুনা নুমিৎ ২৫২তা খ্বায়দগী নেম্বনি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪৪% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১০,৬৮,৫১৪ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬১.১২ (৬১,১২,৭৮,৮৫৩) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.১৮%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৪০ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.১১%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৩০নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৬৫নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 107.29 Cr
More than 41.16 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.22%
11,903 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload(1,51,209) is lowest in 252 days
Weekly Positivity Rate (1.18%) less than 2% for last 40 days
03 NOV 2021 9:31AM by PIB Delhi
With the administration of 41,16,230 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 107.29 Cr (1,07,29,66,315) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,07,96,018sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,79,388
2nd Dose
92,41,804
FLWs
1st Dose
1,83,72,027
2nd Dose
1,59,78,102
Age Group 18-44 years
1st Dose
42,16,99,772
2nd Dose
14,63,65,144
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,56,56,368
2nd Dose
9,76,99,540
Over 60 years
1st Dose
11,02,04,447
2nd Dose
6,73,69,723
Total
1,07,29,66,315
The recovery of 14,159 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,36,97,740.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.22%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 129 consecutive days now.
11,903 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,51,209 is lowest in 252 days.Active cases presently constitute 0.44% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
10,68,514tests being conducted. India has so far conducted over61.12 Cr (61,12,78,853) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.18% remains less than 2% for the last 40 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.11%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 30 days and below 3% for 65 consecutive days now.