হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
31 OCT 2021 9:12AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১০৬.১৪ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ১২,৮৩০ লাকখি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.২০%দা লৈরি
পুং ২৪ মনুংদা ১৪,৬৬৭ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩৬,৫৫,৮৪২ ফগৎলকখ্রে
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৪৭%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,৫৯,২৭২ লৈরি; নুমিৎ ২৪৭দা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ২৭দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ২%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.১৩%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.১৮% ) হৌখিবা নুমিৎ ৩৭নিদা ২% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬০.৮৩ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
31 OCT 2021 9:12AM by PIB Delhi
106.14 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
12,830 new cases in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.20%
14,667 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,36,55,842
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.46%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 1,59,272; lowest in 247 days
Daily positivity rate (1.13%) less than 2% for last 27 days
Weekly Positivity Rate (1.18%) less than 2% for last 37 days
60.83 cr Total Tests conducted so far