প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওক্তোবর ২০দা পি.এম.না গ্লোবেল ওইল অমসুং গ্যাস সেক্তরগী সি.ই.ও. অমসুং এক্সপর্তশিংগা উনগদৌরি
19 OCT 2021 12:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী ওক্তোবর ২০গী নুমিদাং পুং ৬ তাবা মতমদা গ্লোবেল ওইল অমসুং গ্যাস সেক্তরগী সি.ই.ও. অমসুং এক্সপর্তশিংগা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা উনগদৌরি। হায়রিবা অসি ২০১৬দগী হৌখিবগা লোয়ননা অসিগুম্বা চহিগী উনবা তরুকশুবা উনবনি অমসুং ওইল অমসুং গ্যাস সেক্তরদা শরুক য়াবা, মসিদা মরুওইবা সেক্তরদা পুক্নিং চংবা অমসুং ভারতকা লোয়ননা কোলাবোরেসন অমসুং ইনভেস্তমেন্তগী লমদা ওইথোকপা য়াবা থীদোকপা অসিনি।
চৎথগদৌরিবা উনবা অসিগী চাউরবা থীমদি য়াম্না নিংথিনা চাউখৎপা অমসুং লেঙদবা অমা পুক্নিং থৌগৎপনি। উনবা অসিদা ক্লিন অমসুং ইনর্জী ইফিসিএন্সি সোলুসন, গ্রীন হায়দ্রোজেন ইকোনোমী, বাইওফ্যুইল পুথোকপা হেনগৎহনবা অমসুং ৱেস্ততগীনা ৱেলথদা ওন্থোকপগী খুৎথাংদা - ভারত্তা হায়দ্রোকার্বোন সেক্তর, ইনর্জী ইন্দিপেন্দেন্স, গ্যাস্তা য়ুমফম ওইবা ইকোনোমী, ইম্মিসন হন্থহনবা অসিদা থিদোকপা অমসুং পোৎ পুথোকপদা মিৎয়েং থমগনি। মকোক চিংবা মল্তিনেস্নেল কোরপোরেসনশিং অমসুং মকোক্তা লৈবা ইন্তর্নেস্নেল ওর্গানাইজেসনশিংগী সি.ই.ও. অমসুং এক্সপর্তশিংনা ৱাখল্লোন পীনবা অসিদা শরুক য়াগনি।
থৌরম অসিদা পেত্রোলিয়ম অমসুং নেতুরেল গ্যাসকী কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to interact with CEOs and Experts of Global Oil and Gas Sector on 20th October
19 OCT 2021 12:38PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with CEOs and Experts of Global Oil and Gas Sector on 20th October, 2021 at 6 PM via video conferencing. This is sixth such annual interaction which began in 2016 and marks the participation of global leaders in the oil and gas sector, who deliberate upon key issues of the sector and explore potential areas of collaboration and investment with India.
The broad theme of the upcoming interaction is promotion of clean growth and sustainability. The interaction will focus on areas like encouraging exploration and production in hydrocarbon sector in India, energy independence, gas based economy, emissions reduction – through clean and energy efficient solutions, green hydrogen economy, enhancement of biofuels production and waste to wealth creation. CEOs and Experts from leading multinational corporations and top international organizations will be participating in this exchange of ideas.
Union Minister of Petroleum and Natural Gas will be present on the occasion.