Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 90.79 Cr
Recovery Rate currently at 97.89%; Highest since March 2020
20,799 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (2,64,458) is 0.78% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (1.63%) less than 3% for last 101 days
04 OCT 2021 9:31AM by PIB Delhi
With the administration of 23,46,176 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage exceeded 90.79 Cr (90,79,32,861) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 88,05,668 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,73,789
2nd Dose
89,34,169
FLWs
1st Dose
1,83,55,327
2nd Dose
1,51,09,293
Age Group 18-44 years
1st Dose
36,74,65,954
2nd Dose
8,83,14,532
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,12,96,306
2nd Dose
7,85,84,116
Over 60 years
1st Dose
10,23,23,752
2nd Dose
5,71,75,623
Total
90,79,32,861
The recovery of 26,718 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,31,21,247.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.89%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 99 consecutive days now.
20,799 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently 2,64,458, which is the lowest in 200 days. Active cases presently constitute 0.78% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
9,91,676 tests being conducted. India has so far conducted over 57.42 Cr (57,42,52,400) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.63% remains less than 3% for the last 101 days now. The Daily Positivity rate reported to be 2.10%. The daily Positivity rate has remained below 3% for last 35 days and below 5% for 118 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ৯০.৭৯ হেল্লে
হৌজিক ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৯%দা লৈরি; মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা নোংমগী ওইবা অনৌবা কেস ২০,৭৯৯ থেংনখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (২,৬৪,৪৫৮) অসিনা অপুনবা কেসকী ০.৭৮% ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ১০১নিসিদা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৬৩%) ৩%গী মখাদা লৈরি
04 OCT 2021 9:31AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ২৩,৪৬,১৭৬ কাপ্তুনা লৈবাকসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজকী অপুনবা মশিং ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ৯০.৭৯ (৯০,৭৯,৩২,৮৬১) লানখ্রে‍। মসি সেসন ৮৮,০৫,৬৬৮ পাঙথোক্তুনা য়ৌবা ঙমখিবনি‍।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী তুং ইন্না লৈখিবা অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা য়াওরিবশিংদি:
ঐচ.সি.দব্লিউ.
১বা দোজ
১,০৩,৭৩,৭৮৯
২শুবা দোজ
৮৯,৩৪,১৬৯
এফ.এল.দব্লিউ.
১বা দোজ
১,৮৩,৫৫,৩২৭
২শুবা দোজ
১,৫১,০৯,২৯৩
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
১বা দোজ
৩৬,৭৪,৬৫,৯৫৪
২শুবা দোজ
৮,৮৩,১৪,৫৩২
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
১বা দোজ
১৬,১২,৯৬,৩০৬
২শুবা দোজ
৭,৮৫,৮৪,১১৬
চহি ৬০গী মথক
১বা দোজ
১০,২৩,২৩,৭৫২
২শুবা দোজ
৫,৭১,৭৫,৬২৩
অপুনবা
৯০,৭৯,৩২,৮৬১
মীওই ২৬,৭১৮ হৌখিবা পুং ২৪সিদা ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকখ্রবা মীশিং (লাইচৎ অসি হৌরকপদগী) ৩,৩১,২১,২৪৭ য়ৌখ্রে‍।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৮৯%দা লৈরি‍।‍ হৌজিক লৈরিবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী হৌজিকফাওবগী খ্বাইদগী ৱাংবনি‍।
কেন্দ্র অমদি স্তেত/য়ু.তি. লৈঙাকশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবগী মহৈনা থংন-থংননা নুমিৎ ৯৯নিসিদা নোংমদা নৌনা থেংনবা কেস মশিং ৫০,০০০দগী তানা চৎলি‍।
হৌখিবা পুং ২৪দা নোংমগী ওইবা অনৌবা কেস ২০,৭৯৯ থেংনখি‍।
হৌজিক এক্তিব কেসলোদ ২,৬৪,৪৫৮দা লৈদুনা নুমিৎ ২০০দা খ্বাইদগী নেমবা ওইরি‍। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৭৮% খক্তা ওইরি‍।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্পা লৈতনা হেনগৎলক্লি‍। হৌখিবা পুং ২৪সিদা লৈবাকসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৯,৯১,৬৭৬ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৭.৪২ (৫৭,৪২,৫২,৪০০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোয়ননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৬৩%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ১০১নিসিদা ৩%গী মখাদা লৈরি‍। ওইনা নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী রেত ২.১০দা হন্থরে‍। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত হৌখিবা নুমিৎ ৩৫নিদা ৩%গী মখাদা অদুগা হৌখিবা নুমিৎ ১১৮সিদনা ৫%গী মখাদা লৈরি‍।