হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৫০শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৮৩কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৪ হেন্না কাপখি
22 SEP 2021 7:54PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ ঙসি কোতি ৮৩ (৮৩,৩৩,৪৬,৬৭৬)কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৪ হেন্না(৬৪,৯৮,২৭৪) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭০,১৬৭
অনিশুবা দোজ
৮৭,৮৩,৬৬৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪৭,২২১
অনিশুবা দোজ
১,৪৬,৬৬,৫৯৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৩,৭৪,৭৬,০৭০
অনিশুবা দোজ
৬,৬৭,৮১,০৬৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,৩৬,৩৯,৬৪৮
অনিশুবা দোজ
৭,১৪,৫৬,৬০৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৮২,৬৭,৯১৫
অনিশুবা দোজ
৫,৩৫,৫৭,৭২৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬১,৮১,০১,০২১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২১,৫২,৪৫,৬৫৫
অপুনবা
৮৩,৩৩,৪৬,৬৭৬
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, সেপ্তেম্বর ২২(২৫০শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩২৯
অনিশুবা দোজ
১৫,৩১০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫১৮
অনিশুবা দোজ
৪৬,৯৬৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৫,৬৪,০৮২
অনিশুবা দোজ
১৯,৯৩,৮৯৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬,২১,৭৭৮
অনিশুবা দোজ
৬,৪২,৭৪২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,০৮,৪২১
অনিশুবা দোজ
৩,০৪,২৩২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৪,৯৫,১২৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩০,০৩,১৪৬
অপুনবা
৬৪,৯৮,২৭৪
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 250
India’s cumulative vaccination coverage crosses 83 crore landmark milestone
More than 64 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
22 SEP 2021 7:54PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 83 Crore landmark milestone (83,33,46,676) today. More than 64 lakh (64,98,274) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,70,167
2nd Dose
87,83,665
FLWs
1st Dose
1,83,47,221
2nd Dose
1,46,66,596
Age Group 18-44 years
1st Dose
33,74,76,070
2nd Dose
6,67,81,067
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,36,39,648
2nd Dose
7,14,56,603
Over 60 years
1st Dose
9,82,67,915
2nd Dose
5,35,57,724
Cumulative 1st dose administered
61,81,01,021
Cumulative 2nd dose administered
21,52,45,655
Total
83,33,46,676
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 22ndSeptember, 2021 (250thDay)
HCWs
1st Dose
329
2nd Dose
15,310
FLWs
1st Dose
518
2nd Dose
46,969
Age Group 18-44 years
1st Dose
25,64,082
2nd Dose
19,93,893
Age Group 45-59 years
1st Dose
6,21,778
2nd Dose
6,42,742
Over 60 years
1st Dose
3,08,421
2nd Dose
3,04,232
1st Dose Administered in Total
34,95,128
2nd Dose Administered in Total
30,03,146
Total
64,98,274
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.