হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৮১.৮৫ হেনখ্রে
হৌজিক হৌজিক ওইরিবা রিকভরী রেত অসি ৯৭.৭৫%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৬,১১৫ লাকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (৩,০৯,৫৭৫)অসি অপুনবা কেস মশিংগী ০.৯২%নি
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (২.০৮%) ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৮৮নি শুরে
21 SEP 2021 9:53AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা, ভেক্সিন দোজ ৯৬,৪৬,৭৭৮ কাপতুনা, লৈবাক অসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি পুন্না কোতি ৮১.৮৫(৮১,৮৫,১৩,৮২৭) হেনখ্রে৷ মসি সেসন ৮০,৩৫,১৩৫দা কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৯,৩৮৬
অনিশুবা দোজ
৮৭,৫০,১০৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪৬,০১৬
অনিশুবা দোজ
১,৪৫,৬৬,৫৯৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৩,১২,৯৭,৭৫৭
অনিশুবা দোজ
৬,২৬,৬৬,৩৪৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,২০,৬৭,১৫২
অনিশুবা দোজ
৭,০০,৭০,৬০৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৭৪,৮৭,৮৪৯
অনিশুবা দোজ
৫,২৮,৯২,০১১
অপুনবা
৮১,৮৫,১৩,৮২৭
হৌখিবা পুং ২৪দা পেসেন্ত ৩৪,৪৬৯ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,২৭,৪৯,৫৭৪দা হেনগৎহনখ্রে৷
লোইন-লোইননা ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৭.৭৫% ওইখ্রে৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ৮৬নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৬,১১৫ লাকখি৷
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি ৩,০৯,৫৭৫নি৷ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিং অদুগী ০.৯২% ওই৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১৪,১৩,৯৫১ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৫৫.৫০ হেন্না (৫৫,৫০,৩৫,৭১৭) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ২.০৮% ওইদুনা ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৮৮নি শুরে৷ নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ১.৮৫% ওই৷ হৌজিক্তি নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ২২নি শুরে অমসুং ৫%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১০৫নি শুরে৷

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 81.85 Cr
Recovery Rate currently at 97.75%
26,115 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (3,09,575) is 0.92% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (2.08%) less than 3% for last 88 days
21 SEP 2021 9:53AM by PIB Delhi
With the administration of 96,46,778 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage exceeded 81.85 Cr (81,85,13,827) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 80,35,135 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,69,386
2nd Dose
87,50,107
FLWs
1st Dose
1,83,46,016
2nd Dose
1,45,66,593
Age Group 18-44 years
1st Dose
33,12,97,757
2nd Dose
6,26,66,347
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,20,67,152
2nd Dose
7,00,70,609
Over 60 years
1st Dose
9,74,87,849
2nd Dose
5,28,92,011
Total
81,85,13,827
The recovery of 34,469 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,27,49,574.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.75%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 86 consecutive days now.
26,115 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently 3,09,575. Active cases presently constitute 0.92% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
14,13,951 tests being conducted. India has so far conducted over 55.50 Cr (55,50,35,717) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 2.08% remains less than 3% for the last 88 days now. The Daily Positivity rate reported to be 1.85%. The daily Positivity rate has remained below 3% for last 22 days and below 5% for 105 consecutive days now.