প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শক্নাইরবা লিত্তরেতর মনোরামা মোহাপাত্রনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
18 SEP 2021 11:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা লিত্তরেতর মনোরামা মোহাপাত্র জীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শক্নাইরবা লিত্তরেতর মনোরামা মোহাপাত্র জীনা লৈখিদবদা থৱায়-হকচাং য়াওনা নুঙাইতবা ফাওজৈ। মহাক্না হিরম কয়াদা পাক-শন্না ইখিবা কয়ানা মহাকপু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না মেদিয়াদা য়াম্না চাউনা মতেং পাংখি অমসুং কাংলুপ কয়াগী থবক তৌরিমখি। মহাক্কী ইমুং অমসুং পামজবশিংদা অৱাবা ফোংদোকচরি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of noted litterateur Manorama Mohapatra
18 SEP 2021 11:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted litterateur Manorama Mohapatra Ji.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Anguished by the passing away of noted litterateur Manorama Mohapatra Ji. She will be remembered for her writings on a wide range of issues. She also made rich contributions to the media and did extensive community service. Condolences to her family and admirers. Om Shanti."