হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
12 SEP 2021 9:38AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৭৩.৮২ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ২৮,৫৯১ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.১৬%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৮৪,৯২১
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৫১%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৪,৮৪৮ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২৪,০৯,৩৪৫ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৭৯দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.১৭%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৮৭% ) হৌখিবা নুমিৎ ১৩নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৪.১৮ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
12 SEP 2021 9:38AM by PIB Delhi
73.82 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
28,591new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.16% of total cases
India's Active caseload stands at 3,84,921
Recovery Rate currently at 97.51%
34,848 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,24,09,345
Weekly Positivity Rate (2.17%) less than 3% for last 79 days
Daily positivity rate (1.87%) less than 3% for last 13 days
54.18 cr Total Tests conducted so far