হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৩৪শুবা নুমিৎ
ঙসি ভারতনা ভেক্সিন দোজ কোতি ১ হেন্না কাপখ্রে, হৌখিবা নুমিৎ ১১নিদা অহুমলক শুবনি
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ৬৯.৬৮ হেনখ্রে
06 SEP 2021 7:59PM by PIB Imphal
লেন্দমার্ক এচিবমেন্ত অমদা, ঙসি ভারতনা ভেক্সিন দোজ কোতি ১ হেন্না কাপখ্রে৷ মসি হৌখিবা নুমিৎ ১১নিদা অহুমলক শুবা ওইনা ফংবা ঙমখিবনি৷ ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ ঙসি কোতি ৬৯.৬৮(৬৯,৬৮,৯৬,৩২৮) লানবা ঙমখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৯২ হেন্না(৯২,০০,৮২২) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬১,৩৪৩
অনিশুবা দোজ
৮৪,৯৬,৬৮২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৩১,০৯৬
অনিশুবা দোজ
১,৩৬,৪৮,৬০৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৭,৬৪,১০,৬৯৪
অনিশুবা দোজ
৩,৫৭,৭৬,৭২৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৩,৭৬,৬২,৯৪০
অনিশুবা দোজ
৫,৮৮,৩৪,৩৭৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,০১,৬১,১২৮
অনিশুবা দোজ
৪,৭২,১২,৭৩৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৩,২৯,২৭,২০১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৬,৩৯,৬৯,১২৭
অপুনবা
৬৯,৬৮,৯৬,৩২৮
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, সেপ্তেম্বর ৬ (২৩৪শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫৩৮
অনিশুবা দোজ
১৫,৭৮৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,১৮৬
অনিশুবা দোজ
৭০,৭০৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৫,৯৭,৫১০
অনিশুবা দোজ
১৪,৫৭,৫৫৪
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২,২৪,১৬৭
অনিশুবা দোজ
৮,১৫,৫০০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬,০৬,৭৭২
অনিশুবা দোজ
৪,১১,১০৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৪,৩০,১৭৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৭,৭০,৬৪৯
অপুনবা
৯২,০০,৮২২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 234
India administers more than 1 Cr doses today, thrice in last 11 days
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses 69.68 Cr
06 SEP 2021 7:59PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, India administered more than 1 Crore COVID-19 vaccine doses today. This feat has been achieved thrice in last 11 days. India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 69.68 Crore (69, 68, 96,328) today. More than 92 lakh (92, 00,822) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,61,343
2nd Dose
84,96,682
FLWs
1st Dose
1,83,31,096
2nd Dose
1,36,48,605
Age Group 18-44 years
1st Dose
27,64,10,694
2nd Dose
3,57,76,726
Age Group 45-59 years
1st Dose
13,76,62,940
2nd Dose
5,88,34,379
Over 60 years
1st Dose
9,01,61,128
2nd Dose
4,72,12,735
Cumulative 1st dose administered
53,29,27,201
Cumulative 2nd dose administered
16,39,69,127
Total
69, 68, 96,328
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 6th September, 2021 (234th Day)
HCWs
1st Dose
538
2nd Dose
15,783
FLWs
1st Dose
1,186
2nd Dose
70,709
Age Group 18-44 years
1st Dose
45,97,510
2nd Dose
14,57,554
Age Group 45-59 years
1st Dose
12,24,167
2nd Dose
8,15,500
Over 60 years
1st Dose
6,06,772
2nd Dose
4,11,103
1st Dose Administered in Total
64,30,173
2nd Dose Administered in Total
27,70,649
Total
92,00,822
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.