প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালিম্পিক্স গেম্সতা আর্চর হর্বিন্দর সিংহনা শেঞ্জেংগী মেদল ফংলকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
03 SEP 2021 6:33PM by PIB Imphal
তোকিয়োদা পাংথোক্লিবা পেরালিম্পিক্স গেম্সতা আর্চর হর্বিন্দর সিংহনা শেঞ্জেংগী মেদল ফংলকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি;
"@আর্চর হর্বিন্দর সিংহনা কা-হেন্না হৈথোই-শিন্থোইরবা পর্ফোমেন্স উৎখ্রে৷ মহাক্না মহাক্কী ফজরবা স্কিল অদু উৎথোক্তুনা অমসুং নিংহন্নবা লৈতনা হোৎনদুনা মহাক্কী মেদল অসি ফংবা ঙমখিবনি৷ ইতিহাসিক ওইরবা শেঞ্জেংগী মেদল অসি ফংলকপগীদমক মহাকপু থাগৎলি৷ মহাক্কীদমক য়াম্না চাওথোকচৈ৷ লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা মহাক্কী খ্বাইদগী ফজরবা পর্ফোমেন্স অদু উৎলক্নবা য়াইফ-মঙ্গোল পীরি৷#Paralympics #Praise4Para"

Prime Minister's Office
PM congratulates Archer Harvinder Singh for winning Bronze medal at Paralympics Games
03 SEP 2021 6:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Archer Harvinder Singh for winning the Bronze Medal at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Outstanding performance by @ArcherHarvinder. He displayed great skill and determination, resulting in his medal victory. Congratulations to him for winning a historic Bronze medal. Proud of him. Wishing him the very best for the times ahead. #Paralympics #Praise4Para"