প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ওনাম উপলক্ষ্যে দেশবাশীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
21 AUG 2021 9:55AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ওনাম উপলক্ষে দেশবাশীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘ইতিবাচকতা, প্ৰাণৱন্ততা, ভাতৃত্ববোধ আৰু সম্প্ৰীতিৰ সৈতে সম্পৰ্কিত ওনাম উৎসৱৰ এই বিশেষ মুহূৰ্তত দেশবাশীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। মই সকলোৰে সুস্বাস্থ্য আৰু মংগলময় জীৱনৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছোঁ।’

Prime Minister's Office
PM greets people on Onam
21 AUG 2021 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Onam.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Best wishes on the special occasion of Onam, a festival associated with positivity, vibrancy, brotherhood and harmony. I pray for everyone's good health and wellbeing."