Prime Minister's Office
PM greets people on Onam
21 AUG 2021 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Onam.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Best wishes on the special occasion of Onam, a festival associated with positivity, vibrancy, brotherhood and harmony. I pray for everyone's good health and wellbeing."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা ওনমগী হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
21 AUG 2021 9:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, মীয়ামদা ওনমগী থৌরম লাকপদা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পোজিতিবিতী, বাইব্রেন্সী, ইচিল-ইনাওগী ওইবা অমসুং অমত্তা ওইবগী কুমহৈ-হরাওগা মরী লৈনবা ওনমগী থৌরম্না লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ঐহক্না মীপুম খুদিংগী মশা-মউ ফবা অমসুং নুঙাই য়াইফবগীদমক থৌনিজরি”।