হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
27 AUG 2021 9:16AM by PIB Imphal
হৌজিক ফাওবদা নেসনৱাইদ ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা ভেক্সিন দোজ কোতি ৬১.২২ কাপখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪৪,৬৫৮ লাকখি
এক্তিব কেস মশিং অসি অপুনবা কেস মশিংগী ১.০৬%নি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ৩,৪৪,৮৯৯নি
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা রিকোভরী রেত অসি ৯৭.৬০%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩২,৯৮৮ ফগৎলক্তুনা লাইচৎ অসিদগী ফগৎলকখিবগী চাং পুন্না ৩,১৮,২১,৪২৮ য়ৌখ্রে
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (২.১০%) ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৬৩নি শুরে
নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (২.৪৫%) ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৩২নি শুরে
হৌজিক ফাওদা তেস্ত পুন্না কোতি ৫১.৪৯ তৌখ্রে৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Update
27 AUG 2021 9:16AM by PIB Delhi
61.22 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
44,658 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.06% of total cases
India's Active caseload stands at 3,44,899
Recovery Rate currently at 97.60%
32,988 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,18,21,428
Weekly Positivity Rate (2.10%) less than 3% for last 63 days
Daily positivity rate (2.45%) less than 3% for last 32 days
51.49 cr Total Tests conducted so far