হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৬১ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৭৯ হেন্না কাপখ্রে
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা রিকোভরী রেত অসি ৯৭.৬০%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪৪,৬৫৮ লাকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ(৩,৪৪,৮৯৯) অসি অপুনবা কেসকী ১.০৬%নি
নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (২.৪৫%) ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৩২নি শুরে
27 AUG 2021 10:00AM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙরাং কোতি ৬১ লানখ্রে৷ ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ৭৯,৪৮,৪৩৯ কাপতুনা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ অসি পুন্না কোতি ৬১.২২(৬১,২২,০৮,৫৪২) লানখ্রে৷ হায়রিবা অসি সেসন ৬৬,৬০,৯৮৩দা কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৮ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৫৬,৩৬৮
অনিশুবা দোজ
৮২,৯৪,৯০৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,১৪,৩৬৯
অনিশুবা দোজ
১,২৮,৬১,২২২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩,২৫,৬১,৬৬৪
অনিশুবা দোজ
২,৩৪,৫৭,৫২৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২,৬৫,৭৬,৫৭৪
অনিশুবা দোজ
৫,১৩,৯৯,৮৭৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮,৫০,২৯,৭৯৮
অনিশুবা দোজ
৪,৩৩,৫৬,২৩৩
অপুনবা
৬১,২২,০৮,৫৪২
লৈবাক অসিদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন কাপ্পগী স্কোপ অসি চাওথোকহন্নবা অমসুং খোঙজেল য়াংখৎহন্নবা কেন্দ্র সরকারনা য়াম্না কন্না হোৎনৈ৷
হৌখিবা পুং ২৪দা পেসেন্ত ৩২,৯৮৮ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,১৮,২১,৪২৮দা হেনগৎহনখ্রে৷
লোইন-লোইননা ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৭.৬০% ওইখ্রে৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ৬১ শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪৪,৬৫৮ লাকখি৷
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি ৩,৪৪,৮৯৯নি৷ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ১.০৬%নি৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১৮,২৪,৯৩১ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৫১.৪৯ হেন্না (৫১,৪৯,৫৪,৩০৯) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ২.১০% ওইদুনা ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৬৩নি শুরে৷ নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ২.৪৫% ওই৷ নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৩২নি শুরে অমসুং ৫%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ হৌজিক্তি নুমিৎ ৮১নি শুরে৷

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crossed 61 Cr landmark
More than 79 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.60%
44,658New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (3,44,899)is 1.06% of Total Cases
Daily Positivity Rate (2.45%) less than 3% for last 32 days
27 AUG 2021 10:00AM by PIB Delhi
India’s cumulative vaccination coverage has crossed the 61 Crore landmark yesterday. With the administration of 79,48,439vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has surpassed the cumulative figure of 61.22Cr (61,22,08,542) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 66,60,983sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 8 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,56,368
2nd Dose
82,94,906
FLWs
1st Dose
1,83,14,369
2nd Dose
1,28,61,222
Age Group 18-44 years
1st Dose
23,25,61,664
2nd Dose
2,34,57,529
Age Group 45-59 years
1st Dose
12,65,76,574
2nd Dose
5,13,99,879
Over 60 years
1st Dose
8,50,29,798
2nd Dose
4,33,56,233
Total
61,22,08,542
The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country.
The recovery of32,988patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,18,21,428.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.60%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 61 consecutive days now.
44,658new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently3,44,899. Active cases presently constitute 1.06% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 18,24,931tests being conducted. India has so far conducted over 51.49 Cr (51,49,54,309) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 2.10% remains less than 3% for the last 63 days now. The Daily Positivity rate stands at 2.45%. The daily Positivity rate has remained below 3% for the last 32 days and below 5% for 81 consecutive days now.