প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওগস্ত ১৩দা গুজরাত্তা ইনভেস্তর সম্মিৎতা ৱা ঙাংগনি
ভেহিকল স্ক্রেপিং ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবা ইনভেস্তমেন্ত তৌরক্নবা সম্মিৎ অসি শিনবনি
11 AUG 2021 9:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সিংগী থোংদা ওগস্ত ১৩গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা গুজাত্তা ইনভেস্তর সম্মিৎতা ৱা ঙাংগনি। ভোল্যুন্তরী ভেহিকল-ফ্লীৎ মোদর্নাইজেসন প্রোগ্রাম নত্ত্রগা ভেহিকল স্ক্রেপিং পোলিসীগী মখাদা ভেহিকল স্ক্রেপিং ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবা ইনভেস্তমেন্ত তৌরক্নবা সম্মিৎ অসি শিনবনি। ইন্তিগ্রেতেদ ক্রেপিং হব অমা শেমগৎনবা অলংদা শিপ ব্রেকিং ইন্দস্ত্রীনা উৎখিবা সীনর্জীশিংদা মীৎয়েং চিংশিনগনি।
সম্মিৎ অসি রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হায়ৱেজ মন্ত্রালয় অমসুং গুজরাত সরকারনা শিনবনি। মসি গুজরাতকী গান্ধিনগরদা পাঙথোক্কনি অমসুং পোতেন্সিল লৈবা ইনভেস্তরশিং, ইন্দস্ত্রীগী এক্সপর্তশিং অমসুং মরী লৈনবা কেন্দ্র অমদি রাজ্য সরকারগী মন্ত্রালয়শিংনা শরুক য়াবা উবা ফংগনি।
রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হায়ৱেজকী কেন্দ্রগী মন্ত্রী অমসুং গুজরাতকী মুখ্য মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।
ভেহিকল স্ক্রেপিং পোলিসীগী মরমদা
ভেহিকল স্ক্রেপিং পোলিসীনা অকোইবগী ফীভম শোকহনদনা অমসুং শাফবা মওং অমদা মতমগা চান্নদ্রবা অমসুং মৈখু চেনবা গারীশিং ফেজ আউত তৌনবগী ইকো-সিস্তেম অমা শেম্নবা পান্দম থমখি। পোলিসী অসিনা লৈবাক শিনবা থুংবদা ওতোমেতেদ তেস্তিং স্তেসনশিং অমসুং রেজিস্তর তৌরবা ভেহিকল স্ক্রেপিং ফেসিলিতীশিংগী মওংদা স্ক্রেপিং ইনফ্রাস্ত্রকচর শেম্নবা হোৎনরি।

Prime Minister's Office
PM to address Investor Summit in Gujarat on 13th August
Summit is being organized to invite investment for setting up vehicle scrapping infrastructure
11 AUG 2021 9:09PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address Investor Summit in Gujarat on 13th August 2021 at 11 AM via video conferencing. The Summit is being organized to invite investment for setting up vehicle scrapping infrastructure under the Voluntary Vehicle-Fleet Modernization Program or the Vehicle Scrapping Policy. It will also draw focus on the synergies presented by the ship breaking industry at Alang, for development of an integrated scrapping hub.
The Summit is being organized by the Ministry of Road Transport and Highways and Government of Gujarat. It will be held in Gandhinagar, Gujarat and will see participation from potential investors, industry experts, and concerned central and state government ministries.
Union Minister for Road Transport & Highways and Chief Minister of Gujarat will also be present on the occasion.
About Vehicle Scrapping Policy
The Vehicle Scrapping Policy is aimed at creating an eco-system for phasing out unfit and polluting vehicles in an environment friendly and safe manner. The policy intends to create scrapping infrastructure in the form of Automated Testing Stations and Registered Vehicle Scrapping Facilities across the country.