প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ক্লাস ১০গী মহৈরোইশিংবু সি.বি.এস.ই.গী একজামিনেসন্দা মায় পাক্না লানখিবদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
03 AUG 2021 8:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ক্লাস ১০গী মহৈরোইশিংবু সি.বি.এস.ই.গী একজামিনেসন্দা মায় পাক্না লানখিবদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না মহৈরোইশিংদা মখোয়গী তুংগী পুন্সিদা কন্না হোৎননবা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “সি.বি.এস.ই.গী একজামিনেসন্দা মায় পাক্না লানখিবা ঐহাক্কী নহা ওইরিবা মরুপশিংদা হরাওবা ফোংদোকচরি। মখোয়গী তুংগী পুন্সিদা কন্না হোৎননবা য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Class X students on successfully passing CBSE examinations
03 AUG 2021 8:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Class X students on successfully passing CBSE examinations. He has also extended his best wishes to the students for their future endeavours.
In a tweet, the Prime Minister said, "Congratulations to my young friends who have successfully passed the CBSE Class X examinations. My best wishes to the students for their future endeavours."