প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐহাক্না তুংগী আশা য়াম্না লৈ মদুদি অম্রুত মহোৎসব পাংথোক্লিঙৈদা ভারত মচা কোতি ১৩০না কন্না হোৎনদুনা ভারত অসি অনৌবা থাক অমদা য়ৌহনগনি: পি.এম.
02 AUG 2021 12:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি মহাক্না তুংগী আশা য়াম্না লৈ মদুদি অম্রুত মহোৎসব পাংথোক্লিঙৈদা ভারত মচা কোতি ১৩০না কন্না হোৎনদুনা ভারত অসি অনৌবা থাক অমদা য়ৌহনগনি।
ত্বীতকী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতনা ওগস্ত চংলকপদা, অম্রুত মহোৎসব অহৌবা ওইনা লৌদুনা, ঐখোয়না থৌদোক কয়া অমা মদুদি ভারত মচা পুম্বনা পাম্বা কয়া অমা ওইরক্লি। হায়রিবা অসিদা ভেক্সিনেসনগী রেকোর্দ লৈরি অমসুং জি.এস.তি.গী মশীং ৱাংনা লাকপা অসিনা ইকোনোমিক এক্তিবিতীদা হেনগৎলকপগী খুদম্নি।
পি.ভি. সিন্ধুনা মতিক চানা মেদল ফংবা খক্তা নত্তনা, ওলিম্পিক্সতা নুপা অমসুং নুপীগী হোকী তীম্না পুৱারী ওইনা হোৎনবা উবা ফংলি। ঐহাক্না তুংগী আসা য়াম্না লৈ মদুদি অম্রুত মহোৎসব পাংথোক্লিঙৈদা ভারত মচা কোতি ১৩০না কন্না হোৎনদুনা ভারত অসি অনৌবা থাক অমদা য়ৌহনগনি”।

Prime Minister's Office
I’m optimistic that 130 crore Indians will continue to work hard to ensure India reaches new heights as it celebrates its Amrut Mahotsav: PM
02 AUG 2021 12:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that he is optimistic that 130 crore Indians will continue to work hard to ensure India reaches new heights as it celebrates its Amrut Mahotsav.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"As India enters August, which marks the beginning of the Amrut Mahotsav, we have seen multiple happenings which are heartening to every Indian. There has been record vaccination and the high GST numbers also signal robust economic activity.
Not only has PV Sindhu won a well deserved medal, but also we saw historic efforts by the men’s and women’s hockey teams at the Olympics. I’m optimistic that 130 crore Indians will continue to work hard to ensure India reaches new heights as it celebrates its Amrut Mahotsav."