Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Indian cricketer Shri Yashpal Sharma Ji
13 JUL 2021 2:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former India cricketer and a member of 1983 World Cup-winning squad Shri Yashpal Sharma Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Yashpal Sharma Ji was a much beloved member of the Indian cricket team, including the legendary 1983 squad. He was an inspiration for teammates, fans as well as budding cricketers. Anguished by his passing away. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী ইন্দিয়ন ক্রিকেতর শ্রী য়াশপাল শর্ম জিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
13 JUL 2021 2:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী ইন্দিয়ন ক্রিকেতর অমসুং ১৯৮৩দা পাংথোকখিবা ৱার্ল্দ কপ-ৱিন্নিং স্ক্বাদকী মীহুৎ শ্রী য়াশপাল শর্ম জিনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখ্রে,"শ্রী য়াশপাল শর্ম জি লিজেন্দরী ১৯৮৩ স্ক্বাদ অদু য়াওনা ইন্দিয়ন ক্রিকেৎ তীমগী হৈ-শিংলবা মীহুৎ অমা ওইখি৷ মহাক্না মহাক্কী তীমমেৎশিং, ফেনশিং অমসুং হৌগৎলক্লিবা ক্রিকেতরশিংগী থৌনা হাপখি৷ মহাক্না খঙহৌদনা লৈখিদবা অসিনা অশুক্কী মতিক নুংঙাইহন্দ্রে৷ মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু পামজরিবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ ওম শান্তি৷"