হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী অপদেৎ- ১৫২শুবা নুমিৎ
ভেক্সিন পুন্না কোতি ২৬.৫৩ হেন্না কাপখ্রে
হৌজিক ফাওবদা চহি কাংলুপ ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিংদা ভেক্সিন দোজ কোতি ৪.৮১ হেন্না কাপখ্রে
ঙসিগী ওইনা নুমিদাংগী পুং ৮ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩২ হেন্না কাপখ্রে
16 JUN 2021 9:17PM by PIB Imphal
ঙসি নুমিদাং পুং ৮ ফাওবদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না, লৈবাক অসিদা কাপখিবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী মশিং অসি পুন্না কোতি ২৬.৫৩(২৬,৫৩,১৭,৪৭২) হেনখ্রে৷
ঙসি চহি কাংলুপ ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিংদা অহানবা দোজ ওইনা ভেক্সিন দোজ ২০,৬৭,০৮৫ কাপখ্রে অমসুং অনিশুবা দোজ ওইনা ভেক্সিন দোজ ৬৭,৪৪৭ কাপখ্রে৷ ভেক্সিনেসনগী দ্রাইবকী ফেস-৩ হৌরকপদগী রাজ্যশিং/য়ু.তি. ৩৭তা লৈরিবা মীওই পুন্না ৪,৭২,০৬,৯৫৩না অহানবা দোজ কাপখ্রে অমসুং মীওই পুন্না ৯,৬৮,০৯৮না অনিশুবা দোজ কাপখ্রে৷ বিহার, দিল্লি, গুজরাত, হরিয়ানা, ঝর্খন্দ,কর্নতাকা, কেরলা, মধ্য প্রদেশ, মহারাস্ত্র, রাজস্থান, তামিল নাদু, তেলঙ্গনা, ওরিশা, উত্তর প্রদেশ অমসুং ৱেস্ত বেঙ্গলদা চহি কাংলুপ ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা বেনিফিসরী লাখ ১০ হেন্না কোবিদ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে৷
মখাদা পীরিবা তেবল অসিনা ঙসি ফাওবদা চহি কাংলুপ ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিংদা কাপখিবা অপুনবা ভেক্সিন দোজ অদু উৎলি্৷
এস. নম্বর
রাজ্য
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
১
এ অমসুং এন ইথৎশিং
৫৬৪৫৫
১৫৭৪
২
আন্ধ্র প্রদেশ
৪৬৩৫৯১৬
৯৩১৫৯৭
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১১৯৪৪৫
২০০০৫
৪
অসাম
১৫১৮১১৩
২৪৮৫২৪
৫
বিহার
৩১৯২৮৭২
৫০৩৩৪২
৬
চান্দিগর্হ
১১৩৩৩৭
১৩৩৮৪
৭
ছত্তিশগর
২৮১৩১৮৩
৩৩০৬২৯
৮
দদ্রা অমসুং নগর হেভেলি
২৭৫৪০
৩৬৫৬
৯
দামন অমসুং দিয়ু
২৯৬১৭
৪৩১০
১০
দিল্লি
১৫৯০০৭২
৪৩৯১১৯
১১
গোৱা
১৮৮৫০০
১৪৬৮৪
১২
গুজরাত
৫৬৪৪৪৪৯
১৪২০৩৯৫
১৩
হরিয়ানা
১৮২৭৯০৪
২৭১২৫৩
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৯৯০৫৭৬
৫৭৬৬৬
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মীর
১৩৯৯৫২৯
১০৩৮৪০
১৬
ঝর্খন্দ
১৪৬৯২০৯
১৯১২৪৪
১৭
কর্নতাকা
৫৫০৯৬১৮
৯১০১১৯
১৮
কেরলা
৩২২৭৪৩১
২৬২৮৪৯
১৯
লদাখ
৩২৪৮১
৪০০৩
২০
লক্সদ্বীপ
১২১৯৯
২১২৮
২১
মধ্য প্রদেশ
৩৮৫৫৩৫২
৫০৮৮০৭
২২
মহারাস্ত্র
৮২৬৮০৭৫
১০৮৯২১৩
২৩
মনিপুর
১৪৭৫৪৯
২৭৩৫
২৪
মেঘলয়
১৬৫২৩৭
১১৫৪০
২৫
মিজোরাম
১১৭৪৬৭
৫৫২১
২৬
নাগালেন্দ
৮২৪৬২
৪৫১৩
২৭
ওরিশা
৩০৬৩৩৬২
৪১৫১৪৯
২৮
পুদুচেরী
৮৯৪২৮
৮৭৫১
২৯
পঞ্জাব
১৬৫৮৯১২
১৯৩৬৬৩
৩০
রাজস্থান
৬০০৭৮৪৯
৭৭৬০২২
৩১
সিক্কিম
৮৮৭৭৮
৮৮২৩
৩২
তামিল নাদু
২৯১৩৪১৯
৬৭৩১৩৫
৩৩
তেলঙ্গনা
২৬৮৮৪৮২
৫২০৯৬৮
৩৪
ত্রিপুরা
৬০৬১৩৩
২৪৬৪২৫
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৭৬৬৬৬৮৩
১০০৮১৮৮
৩৬
উত্তরখন্দ
৯৭৮০০৪
১৭৭০৫১
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৫০৮৯০৬৫
৯০৭৭৬৪
অপুনবা
৭৭৮৮৪৭০৩
১২২৯২৫৮৯
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংগী মতুং ইন্না, ভেক্সিন দোজ ২৬,৫৩,১৭,৪৭২ কাপখিবা অপুনবা ভেক্সিন অদু মখাদা খ্বাইদোক্তুনা পীরি৷
ভেক্সিন দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
হেল্থকেয়র ৱার্করশিং
ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিং
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবী মীওইশিং
চহি ≥৪৫ মীওই
চহি ≥৬০ মীওই
অপুনবা
অহানবা দোজ
১০০৮৭৯৩৭
১৬৯৫৫১০৯
৪৭২০৬৯৫৩
৭৭৮৮৪৭০৩
৬৩৫২২৩৬৮
২১৫৬৫৭০৭০
অনিশুবা দোজ
৭০১৭৫১৫
৮৯৩৬১২৬
৯৬৮০৯৮
১২২৯২৫৮৯
২০৪৪৬০৭৪
৪৯৬৬০৪০২
অপুনবা
১,৭১,০৫,৪৫২
২,৫৮,৯১,২৩৫
৪,৮১,৭৫,০৫
৯,০১,৭৭,২৯২
৮,৩৯,৬৮,৪৪২
২৬,৫৩,১৭,৪৭২
ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী ১৫২শুবা নুমিৎ ফাওবদা (২০২১গী জুন ১৬), ভেক্সিন দোজ পুন্না ৩২,৬২,২৩৩ কাপখ্রে৷ নুমিদাং পুং ৮ ফাওবদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না বেনিফিসরী ২৯,০৫,৬৫৮না অহানবা দোজ কাপখ্রে অমসুং বেনিফীসরী ৩,৫৬,৫৭৫না অনিশুবা দোজ কাপখ্রে৷ নুমিৎ অসিগী অরোইবা রিপোর্তশিং অদু ঙসি অহিংদা লোইশিল্লগনি৷
তাং: জুন ১৬, ২০২১ (১৫২শুবা নুমিৎ)
হেল্থকেয়র ৱার্করশিং
ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিং
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবী মীওইশিং
চহি ≥৪৫ মীওই
চহি ≥৬০ মীওই
অপুনবা
অহানবা দোজ
৮৪৪৫
৪২৭৮১
২০৬৭০৮৫
৫৬৩৫৭২
২২৩৭৭৫
২৯০৫৬৫৮
অনিশুবা দোজ
১৩৮৮৫
২৪১৬৭
৬৭৪৪৭
৮৮৫৭৬
১৬২৫০০
৩৫৬৫৭৫
অপুনবা
২২,৩৩০
৬৬,৯৪৮
২১,৩৪,৫৩২
৬,৫২,১৪৮
৩,৮৬,২৭৫
৩২,৬২,২৩৩
কোবিদ-১৯ লাইচৎ অসিনা মরম ওইদুনা লৈবাক অসিদা খ্বাইদগী ফিভম শোকহনবা য়ানা লৈরিবা মীওই কাংলুপশিংবু ঙাক শেন্নবা ভেক্সিনেসন কাপথোকপবু খুৎলাই ওইনা শিজিন্নরিবা অসি চাং নাইনা অৱাংবা থাক্তা য়েংশিনগদবনি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update- Day 152
Cumulative Vaccine Coverage exceeds 26.53 Cr
More than 4.81 Cr Vaccine doses administered in the age group 18-44, so far
More than 32 lakh Vaccine Doses administered today till 8 pm
16 JUN 2021 9:17PM by PIB Delhi
The cumulative number of COVID-19 vaccine doses administered in the country has reached more than 26.53 crore (26,53,17,472) as per the 8 pm provisional report today.
20,67,085 vaccine doses were administered as first dose and 67,447 vaccine doses given as second dose in the age group 18-44 years today. Cumulatively, 4,72,06,953 persons across 37 States/UTs have received their first dose and total 9,68,098 have received their second dose since the start of Phase-3 of the vaccination drive. Bihar, Delhi, Gujarat, Haryana, Jharkhand, Karnataka, Kerala, Madhya Pradesh, Maharashtra, Rajasthan, Tamil Nadu, Telangana, Odisha, Uttar Pradesh and West Bengal have administered more than 10 lakh beneficiaries of the age group 18-44 years for the first dose of COVID vaccine.
The table below shows the cumulative vaccine doses administered to 18-44 years age group till now.
S.No.
State
1st Dose
2nd Dose
1
A & N Islands
56455
1574
2
Andhra Pradesh
4635916
931597
3
Arunachal Pradesh
119445
20005
4
Assam
1518113
248524
5
Bihar
3192872
503342
6
Chandigarh
113337
13384
7
Chhattisgarh
2813183
330629
8
Dadra & Nagar Haveli
27540
3656
9
Daman & Diu
29617
4310
10
Delhi
1590072
439119
11
Goa
188500
14684
12
Gujarat
5644449
1420395
13
Haryana
1827904
271253
14
Himachal Pradesh
990576
57666
15
Jammu & Kashmir
1399529
103840
16
Jharkhand
1469209
191244
17
Karnataka
5509618
910119
18
Kerala
3227431
262849
19
Ladakh
32481
4003
20
Lakshadweep
12199
2128
21
Madhya Pradesh
3855352
508807
22
Maharashtra
8268075
1089213
23
Manipur
147549
2735
24
Meghalaya
165237
11540
25
Mizoram
117467
5521
26
Nagaland
82462
4513
27
Odisha
3063362
415149
28
Puducherry
89428
8751
29
Punjab
1658912
193663
30
Rajasthan
6007849
776022
31
Sikkim
88778
8823
32
Tamil Nadu
2913419
673135
33
Telangana
2688482
520968
34
Tripura
606133
246425
35
Uttar Pradesh
7666683
1008188
36
Uttarakhand
978004
177051
37
West Bengal
5089065
907764
Total
77884703
12292589
The cumulative vaccination coverage of 26,53,17,472 vaccine doses is segregated based on population priority groups, as follows.
Cumulative Vaccine Dose Coverage
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged ≥ 45 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
10087937
16955109
47206953
77884703
63522368
215657070
2nd Dose
7017515
8936126
968098
12292589
20446074
49660402
Total
1,71,05,452
2,58,91,235
4,81,75,051
9,01,77,292
8,39,68,442
26,53,17,472
As on Day-152 of the vaccination drive (16th June, 2021), total 32,62,233 vaccine doses were given. 29,05,658 beneficiaries were vaccinated for 1st dose and 3,56,575 beneficiaries received 2nd dose of vaccine as per the provisional report till 8 P.M. Final reports would be completed for the day by late tonight.
Date: 16th June, 2021 (152nd Day)
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged ≥ 45 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
8445
42781
2067085
563572
223775
2905658
2nd Dose
13885
24167
67447
88576
162500
356575
Total
22,330
66,948
21,34,532
6,52,148
3,86,275
32,62,233
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.