Ministry of Power
NHPC carries out large scale covid vaccination drive
Covid 19 vaccination being carried at IREDA, New Delhi for employees of MOP, MNRE and PSUs/ organizations under MOP and MNRE
08 MAY 2021 8:58AM by PIB Delhi
As per direction of Shri R.K. Singh, Hon’ble Minister of State (Independent Charge) (Power and New & Renewable Energy) & Minister of State (Skill Development and Entrepreneurship), Government of India, NHPC Limited is undertaking large scale covid vaccination drives for employees of Ministry of Power and various CPSUs/ organizations under Ministry of Power in Delhi / NCR region. The vaccination drive is being carried out for the safety of power sector personnel so that uninterrupted power supply on a 24x7 basis is ensured.
NHPC organized a vaccination drive at IREDA, New Delhi yesterday on 7th May, 2021 in association with Apollo Hospitals, New Delhi. A total of 117 employees (between the age of 18 to 44) from MOP, NHPC, IREDA, PFC, NSPCL, NTPC, MNRE, NEEPCO and CEA received their first dosage of Covishield vaccine during the drive. The vaccination drive has been further extended till today ie. 8th May 2021 to enable vaccinations of more employees.

পাৱর মন্ত্রালয়
এন.ঐচ.পি.সি.না খ্বাইদগী চাউবা তীকা থাবগী থৌওং পাংথোকখ্রে
এম.ও.পি. অমসুং এম.এন.আর.ই. অমসুং মখোয়গী মখাদা লৈবা পি.এস.য়ু.শিং/লুপশহিংগী থৌমীশিংগীদমক্তা নই-দিল্লীগী আই.আর.ই.দি.এ.দা কোবিদ-১৯গী তীকা থাবগী থবক পায়খৎলি
08 MAY 2021 8:58AM by PIB Imphal
ভারত সরকারগী পাৱর অমদি অনৌবা অমসুং রীন্যুএবল ইন্দস্ত্রী (ইন্দিপেন্দেন্ত চার্জ) অমসুং স্কিল দিভেলপমেন্ত অমসুং ওন্তোপ্রিনর্শিপকী রাজ্য মন্ত্রী, শ্রী আর.কে. সিংহগী পাউতাক্কী মতুং ইন্না, এন.ঐচ.পি.সি.না পাৱর মন্ত্রালয় অমসুং মসিগী মখাদা লৈবা দিল্লী অমসুং এন.সি.আর.গী মফমশিংগী সি.পি.এস.য়ু./লুপশিংগী থৌমীশিংগী তীকা থাবগী অচৌবা খোঙথাং অমা পায়খৎলি। খোঙজং অসি পাৱর সেক্তরগী মীওইশিংবু তেক্ত-কায়দনা লৈহন্দুনা ২৪*৭দা লেপ্তনা মৈ পীবা ঙমহন্নবগীদমক্তা পায়খৎপনি।
এন.ঐচ.পি.সি.না ঙরাং (মে ৭, ২০২১) নই-দিল্লীগী আই.আর.ই.দি.এ.দা নই-দিল্লীগী এপোলো হোস্পিতালগা খুৎশম্নদুনা তীকা থাবগী খোঙজং শিনখি। এম.ও.পি., এন.ঐচ.পি.সি., আই.আর.ই.দি.এ., পি.এফ.সি., এন.এস.পি.এল., এন.তি.পি.সি., এম.এন.আর.ই., এন.ই.ই.পি.সি.ও. অমসুং সি.এ.এ.গী অপুনবা থৌমী ১১৭ (চহি ১৮দগী ৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈবশিংগী) না খোঙজং অসিগী মনুংদা কোবিশিল্দগী অহানবা দোজ কাপখি। খোঙজং অসি মখা তানা মে ৮, ২০২১ ফাওবা অহেনবা থৌমীশিংবু তীকা থাবা ঙম্নবগীদমক্তা শাংদোকখ্রে।