প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মৌলানা ওয়াহিদুদ্দিন খানৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
22 APR 2021 8:38AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মৌলানা ওয়াহিদুদ্দিন খানৰ দেহাৱসানত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে এইবুলি টুইট কৰেঃ
"মৌলানা ওয়াহিদুদ্দিন খানৰ বিয়োগত শোকবিহ্বল হৈ পৰিছো। ধর্মতত্ব আৰু আধ্যাত্মিকতা বিষয়ত অন্তর্দৃষ্টিপূর্ণ জ্ঞানৰ বাবে তেওঁ স্মৰণীয় হৈ থাকিব। তেওঁ সমাজ সেৱা আৰু সামাজিক সবলীকৰণ সন্দৰ্ভতো উৎসাহী আছিল। তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গ আৰু অগণিত শুভাকাংক্ষীলৈ সমবেদনা জনালো। তেওঁৰ আত্মাই শান্তি লাভ কৰক।"

Prime Minister's Office
PM condoles death of Maulana Wahiduddin Khan.
22 APR 2021 8:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sadness on the demise of Maulana Wahiduddin Khan.
Shri Modi Tweeted:
"Saddened by the passing away of Maulana Wahiduddin Khan. He will be remembered for his insightful knowledge on matters of theology and spirituality. He was also passionate about community service and social empowerment. Condolences to his family and countless well-wishers. RIP."