Prime Minister's Office
First Quad Leaders’ Virtual Summit
11 MAR 2021 11:03PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will be participating, along with Prime Minister of Australia Scott Morrison and Prime Minister of Japan Yoshihide Suga and President of U.S.A. Joseph R. Biden, in the first Leaders’ Summit of the Quadrilateral Framework, being held virtually on 12th March 2021
The Leaders will discuss regional and global issues of shared interest, and exchange views on practical areas of cooperation towards maintaining a free, open and inclusive Indo-Pacific region. The Summit will provide an opportunity to exchange views on contemporary challenges such as resilient supply chains, emerging and critical technologies, maritime security, and climate change.
The Leaders will discuss ongoing efforts to combat Covid-19 pandemic and explore opportunities for collaboration in ensuring safe, equitable and affordable vaccines in the Indo-Pacific region.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহানবা ক্বাদ লীদর্স’ ভর্চ্যুএল সম্মিৎ
11 MAR 2021 11:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী স্কোৎ মোরিসন অমসুং জপানগী প্রধান মন্ত্রী য়োশিহিদে সুগা অমসুং য়ু.এস.এ.গী রাস্ত্রপতি জোসেফ আর. বাইদেনগা লোইননা মার্চ ১২, ২০২১দা ভর্চ্যুএল ওইনা পাঙথোক্কদবা অহানবা লীদর্স’ সম্মিৎ ওফ দি ক্বাদ্রিলেতরেল ফরেমৱার্ক্তা শরুক য়াগনি।
লুচিংবশিংনা অপুনবগী ওইনা মীৎয়েং চংলিবা রিজনেল অমসুং গ্লোবেলগী সমস্যাশিং খন্নগনি, অমসুং অপনবা লৈতবা অমসুং ইনক্লুসিব ওইবা ইন্দো-পেসিফিক রিজন অমা ওইহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নবা য়াবা লমশিংগী মতাংদা ৱাখল্লোন ফোঙদোক্নগনি। সম্মিৎ অসিনা মপাঙ্গল কনবা সপ্লাই চেনশিং, অনৌবা অমসুং মরু ওইবা তেক্নোলোজীশিং, সমুদ্রগী ওইবা ঙাকশেল অমসুং অইং-অশাদা অহোংবা লাকপা অসিগুম্বা হৌজিক থেংনরিবা শীংনবশিং অসিগী মতাংদা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নবগী খুদোংচাবা অমা পীরগনি।
লুচিংবশিংনা কোবিদ-১৯ লাইচৎ লাকশিন্নবা হৌজিক হোৎনরিবশিং অসিগী মতাংদা খন্নগনি অমসুং ইন্দো-পেসিফিক রিজনদা চুংশিন্নদুনা খুদোংথিদবা, চপ মান্নবা অমসুং অহোংনা বেক্সিনশিং ফংহন্নবা লৈরিবা খুদোংচাবশিং অদু খঙদোক্কনি।