হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
৪৫ শুবা নুমিৎ - কোবিদ ১৯ বেক্সিনেসনগী মথংগী ফেজ হৌদোকখ্রে
কো-ৱিন পোর্তেলদা ঙসি বেনেফিসরী লাখ ২৫ রেজিস্তার তৌখি; লাখ ২৪.৫দি নাগরিক বেনেফিসরীশিংনি
কোবিদ ১৯ বেক্সিন দোজ করোর ১.৪৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা বেক্সিন দোজ লাখ ৪.২৭ পীখি
01 MAR 2021 9:45PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা কোবিদ ১৯ বেক্সিন দোজ কাপ্পগী অপুনবা মশিং ঙসি করোর ১.৪৭ হেনখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংনা তিকা থাবগী দ্রাইব অসি ২০২১গী জনুৱারী ১৬ হৌদোকখি অমদি ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংগী বেক্সিনেসন ২০২১গী ফেব্রুৱারী ২দগী হৌখি। চহি ৬০গী মথক্তা লৈরবা মীওইশিং অমসুং অকক্নবা কো-মোর্বিদ কন্দিসনগা লোয়নবা চহি ৪৫ অমসুং মথক্তা লৈবা মীওইশিংগী ওইনা কোবিদ ১৯ বেক্সিনেসনগী মথংগী ফেজ ঙসিদগী হৌখ্রে।
কো-ৱিন পোর্তেলদা ঙসি পোতেন্সিয়েল বেনেফিসরী লাখ ২৫ রেজিস্তার তৌখি। মসিগী মনুংদা লাখ ২৪.৫না নাগরিকশিংনি অমসুং লেমহৌরিবশিংনা হেল্থকেয়র ৱার্করশিং অমসুং ফ্রনাতলাইন ৱার্করশিংনি। নাগরিক বেনেফিসরীশিংনা ঙসি এপোইন্তমেন্ত চাউরাক্না লাখ ৬.৪৪ বুক তৌখি।
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না বেক্সিন দোজ পুন্না ১,৪৭,২৮,৫৬৯ পীখ্রে।
মসিদা অহানবা দোজ লৌখিবা হেল্থ কেয়র ৱার্কর ৬৬,৯৫,৬৬৫ অমসুং অনিশুবা দোজ লৌখিবা হেল্থ কেয়র ৱার্কর ২৫,৫৭,৮৩৭, ফ্রন্তলাইন ৱার্কর ৫৩,২৭,৫৮৭ (অহানবা দোজ), চহি ৬০ হেল্লবা বেনেফিসরী ১,২৮,৬৩০ অমসুং অকক্নবা কো-মোর্বিদ কন্দিসনগা লোয়নবা চহি ৪৫ অমসুং মথক্তা লৈবা ১৮,৮৫০ মনুং চল্লি।
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা কোবিদ ১৯ বেক্সিনেসনগী ঙসি নিফুমভা শুবা নুমিৎকী নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা বেক্সিন দোজ পুন্না ৪,২৭,০৭২ পীখ্রে। প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না মদুগী মনুংদা বেনেফিসরী ৩,২৫,৪৮৫দা অহানবা দোজকী তিকা থাখি অমদি হেল্থ কেয়র ৱার্কর ১,০১,৫৮৭না অনিশুবা দোজ ফংখি। নোংমগী ওইবা ফাইনেল রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফাগনি।
তাং: মার্চ ১, ২০২১
হেল্থ কেয়র ৱার্করশিং
ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিং
কো-মোর্বিদিতিজকা লোয়ননা চহি ৪৫দগী <৬০
চহি ৬০গী মথক
অপুনবা এচিবমেন্ত
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
অহানবা দোজ
অহানবা দোজ
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
২৫,৬৫৬
১,০১,৫৮৭
১,৫২,৩৪৯
১৮,৮৫০
১,২৮,৬৩০
৩,২৫,৪৮৫
১,০১,৫৮৭

Ministry of Health and Family Welfare
Day 45- next Phase of COVID19 Vaccination commences
25 Lakh beneficiaries register on Co-Win portal today; 24.5 Lakh are citizen beneficiaries
More than 1.47 Cr COVID19 vaccine doses administered
4.27 lakh vaccine doses given till 7pm today
01 MAR 2021 9:45PM by PIB Delhi
The cumulative number of COVID19 vaccine doses administered in the country has crossed 1.47 Crore today.
The countrywide vaccination drive was rolled out on 16th Jan 2021 and vaccination of the Frontline Workers (FLWs) started from 2nd Feb 2021. The next phase of COVID-19 vaccination has commenced from today for those who are over 60 years of age and for people aged 45 and above with specified co-morbid conditions.
25 Lakh potential beneficiaries registered on the Co-Win portal today. Out of this, 24.5 Lakh are citizens and the rest are Healthcare Workers and Frontline Workers. About 6.44 Lakh appointments were booked today by the citizen beneficiaries.
A total of 1,47,28,569 vaccine doses have been given, as per the provisional report till 7 pm today.
These include 66,95,665 HCWs who have taken the 1st dose and 25,57,837 HCWs who have taken the 2nd dose, 53,27,587 FLWs (1st dose), 1,28,630 beneficiaries more than 60 years old and 18,850 beneficiaries aged 45 and above with specific co-morbidities.
Total 4,27,072 vaccine doses were given till 7 pm today, the forty fifth day of nationwide COVID19 vaccination. Out of which 3,25,485 beneficiaries were vaccinated for 1st dose and 1,01,587 HCWs received 2nd dose of vaccine as per the provisional report. Final reports would be completed for the day by late tonight.
Date: 1st March, 2021
HCWs
FLWs
45 to <60 years with Co-morbidities
Over 60 years
Total Achievement
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
1st Dose
1st Dose
1st Dose
2nd Dose
25,656
1,01,587
1,52,349
18,850
1,28,630
3,25,485
1,01,587