কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া
ফাইনান্স মিনিস্তর শ্রীমতি নিরমালা সিতারমন্না চেন্নাইদা কম্পিতিসন কমিসন ওফ ইন্দিয়াগী সাউথ রিজনেল ওফিস শঙ্গাখ্রে
26 FEB 2021 1:30PM by PIB Imphal
ঙসি ফাইনান্স অমসুং কোর্পোরেত এফেয়ার্সকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রীমতি নিরমালা সিতারমন্না চেন্নাইদা কম্পিতিসন কমিসন ওফ ইন্দিয়াগী সাউথ রিজনেল ওফিস শঙ্গাখ্রে। থৌরম অদুদা ফাইনান্স অমসুং কোর্পোরেত এফেয়ার্সকী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী অনুরাগ সিংহ থাকুরশু শরুক য়াখি।
ভর্চুএল ওইনা পাংথোকপা শঙ্গাবগী থৌরম অদুদা কোর্পোরেত এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিগী সেক্রেতরি শ্রী রাজেস ভর্মা, সি.সি.আইগী চিয়রপর্সসন দোক্তর শঙ্গিতা ভর্মা অমসুং সি.সি.আইগী মেম্বর শ্রী এস. ঘোস দাস্তিদার, সেক্রেতরি অমসুং ওফিসারশিং শরুক য়াখি।
কম্পিতিসন কমিসন ওফ ইন্দিয়া(সি সি আই)গী চিয়রপর্সন শ্রী অশোক কুমার গুপ্তনা ফাইনান্স মিনিস্তর শ্রীমতি নিরমালা সিতারমন তরাম্না ওকখি অমসুং সি.সি.আইগী চেন্নাই ওফিসি শঙ্গাবগীদমক মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখি। মহাক্না হায়খি চেন্নাইদা রিজনেল ওফিস হাংদোকপা অসি মফম অসিদা সি.সি.আইগী থবক হেনগৎহন্নবা খোঙথাং অমনি অমসুং ইকোনোমিদা চাংদম্নবা হেনগৎনবা মরুওইবা থৌদাং লৌরিবা রাজ্যশিংগা পুন্না থবক তৌমিন্নদুনা মসিনা ফেদেরেল রিগুলেতর অমা ওইনা মথৌ পাংথোক্কনি।
সি.সি.আইগী চেন্নাই ওফিসনা দিল্লি ওফিসকা খুৎশম্নদুনা নিয়মশিং ঙাক্না চৎনবা, থিজিন্নবা অমসুং অফবা থবকশিং পাংথোক্নবা ওফিস অমা ওইনা থবক তৌগনি। মসিগী রিজনেল ওফিস অসিনা তামিল নাদু, কেরলা, কর্নাতকা, অন্ধ্র প্রদেস, তেলঙ্গানা অমসুং পুদুচেরি অমসুং লাক্ষদ্বিপকী দরকার ওইবশিং ফংহনগনি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রীমতি নিরমালা সিতারমন্না সি.সি.আইগী থবকশিং অপেনবা ফোঙদোক্লদুনা হায়খি ওফিস অসি শেন-থুমগী ফিবম ফগৎহন্নবা খুদোংচাবশিং পীনবা মফম অমা ওইনা থবক তৌবা দরকার ওই। সি.সি.আইগী সেক্রেতরিনা থাগৎ ৱাহৈশিং পীখি অমসুং ফাইনান্স মিনিস্তর, রাজ্য মন্ত্রী অমসুং এম.সি.এগী সেক্রেতরি থাগৎখি।

Competition Commission of India
Finance Minister Smt. Nirmala Sitharaman inaugurates Competition Commission of India’s South Regional Office in Chennai
26 FEB 2021 1:30PM by PIB Delhi
Union Minister for Finance and Corporate Affairs Smt. Nirmala Sitharaman here today virtually inaugurated the Competition Commission of India’s (CCI) Regional Office (South) in Chennai in the august presence of Union Minister of State for Finance & Corporate Affairs Shri Anurag Singh Thakur.
Shri Rajesh Verma, Secretary, Ministry of Corporate Affairs, Shri Ashok Kumar Gupta, Chairperson CCI, Dr Sangeeta Verma and Shri BS Bishnoi, Members CCI, Shri S. Ghosh Dastidar, Secretary, CCI and officers of CCI attended this virtual inauguration ceremony.
Shri Ashok Kumar Gupta, chairperson, CCI, welcomed Finance Minister Smt. Nirmala Sitharaman and expressed his gratitude for inaugurating the Chennai Office of CCI. He emphasised that the Regional Office in Chennai is a step towards augmenting CCI’s regional presence and fulfil its duties as a federal regulator by engaging closely with States being important stakeholders in fostering greater competition in the economy.
The Chennai Office of CCI will act as an office to facilitate enforcement, investigation, advocacy function in coordination with Delhi office. This regional office will cater to the requirements of Tamil Nadu, Kerala, Karnataka, Andhra Pradesh, Telangana and the Union Territories Puducherry and Lakshadweep.
Finance Minister Smt. Nirmala Sitharaman expressed satisfaction in the efforts of CCI and stressed the need to be a facilitator in the efforts of economic growth and development. Secretary CCI delivered the vote of thanks, expressing special gratitude to the Finance Minister, Minister of State and Secretary MCA.