তেক্সতাইল মন্ত্রালয়
শ্রী য়ু.পি. সিংহনা তেক্সতাইল মিনিস্ত্রী সেক্ত্রেতরীগী চার্জ লৌখ্রে
27 JAN 2021 5:23PM by PIB Imphal
শ্রী য়ু.পি. সিংহ, ওরিশা কেদরগী ইন্দিয়ন এদমিনিস্ত্রেতিব সর্বিস ওফিসর (আই.এ.এস.) ১৯৮৫ বেতচ অমা ওইরিবা মহাক্না ঙসি ভারত সরকারগী, তেক্সতাইল মিনিস্ত্রীগী সেক্ত্রেতরীগী চার্জ লৌখ্রে। মসি মাংওইননা, মহাক্না জল শক্তি মিনিস্ত্রীগী, রিবর দিবলপমেন্ত অমসুং গঙ্গা রেজুবেনসনগী ৱাতর রিসোর্স দিপার্তমেন্তকী সেক্ত্রেতরীগী পোস্ত ওইনা ০১.১২.২০১৭দগী পুরম্মী। মহাক্না সেন্ত্রেল অমসুং স্তেত সরকারগী ওইনা মরুওইবা থবক কয়া অমা পায়রম্মী অমসুং মখল কয়াগী খুৎলোইবা লৈ।
মহাক্না ৱাতর রিসোর্স অমসুং রিবর দিবলপমেন্ত অমসুং গঙ্গা রেজুবেনসনগী মিনিস্ত্রীদা ০১.০৬.২০১৬দা এদ্দিসনেল সেক্ত্রেকরী ওইনা থবক চংশি অমসুং নেস্নেল ৱাতর মিসনগী মিসন দাইরেক্তর পোস্তশু পায়খি। মতুংদা নেস্নেল মিসন ফোর ক্লিনিং গঙ্গা (এন.এম.সি.জি.)গী দাইরেক্তর জেনেরেল ওইনা ০৭.১০.২০১৬দা চার্জ লৌখি। ৱাতর রিসোর্স, আর.দি. অমসুং জি.আর.গী মিনিস্ত্রী চংদ্রিঙৈদা মহাক্না পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচুরেল গ্যাস মিনিস্ত্রীগী এদ্দিসনেল সেক্ত্রেতরী ওইনা থবক তৌরম্মী। মহাক্না সেক্তর কয়া অমা হায়বদি ৱাতর রিসোর্স, ফাইন্স, স্তীল, ত্রান্সপোর্ত, অসিনচিংবা অসিদা থবক কয়া অমা তৌরকখি। মহাক ইন্দিয়াদা ৱাতর রিসোর্সকী পোলিসি, থৌরাং অমসুং শিন-লাংবা অসিদা মপুং ওইনা য়াওরি।

Ministry of Textiles
Shri U P Singh Assumes Charge of Secretary in Textiles Ministry
27 JAN 2021 5:23PM by PIB Delhi
Shri U. P. Singh, a 1985 batch Indian Administrative Service Officer (IAS) of Odisha Cadre has taken over as Secretary, Ministry of Textiles, Government of India, here today. Prior to this, he held the post of Secretary in the Department of Water Resources, River Development & Ganga Rejuvenation, Ministry of Jal Shakti, w.e.f. 1.12.2017. He has held important assignments in both Central and State Governments and possesses rich and varied experience.
He joined the Ministry of Water Resources & River Development and Ganga Rejuvenation on 1.6. 2016 as Additional Secretary and also held the post of Mission Director, National Water Mission (NWM). Later he assumed the charge of Director General, National Mission for Cleaning Ganga (NMCG) on 7.10.2016. Prior to joining the Ministry of Water Resources, RD & GR he worked as Additional Secretary in the Ministry of Petroleum and Natural Gas. He has the experience of working in different sectors like Water Resources, Finance, Steel, Transport, etc. He had been deeply involved in policy, planning and management of water resources in India.