য়ু.পি.এস.সি.
২০১৯গী সিবিল সের্বিসেস পরিক্ষাগী রিজর্ভ লিস্তকী রিজল্ত
04 JAN 2021 5:50PM by PIB Imphal
২০১৯গী সিবিল সের্বিসেস (মেন) পরিক্ষাগী রিজর্ভ লিস্তকী রিজল্ত অদু ০৪.০৮.২০২০দা ফোংখিবা প্রেস নোত অদুদা হায়দোকখ্রে। মসিগী মতুং ইন্না লৈরিবা ভেকেন্সী ৮২৯গী মনুংদা মেরিতকী মতুং ইন্না কেন্দিদেত ৮২৯বু আই.এ.এস., আই.এফ.এস., আই.পি.এস. অমসুং সেন্ত্রেল সর্বিসসকী গ্রুপ ‘A’ অমসুং গ্রুপ ‘B’গীদমক্তা মতিক চারবা কেন্দিদেতশিং অদু খন্ননবা হায়খ্রে।
কমিশন অসিনা সিবিল সর্ভিসস পরিক্ষাগী ওইবা নিয়ম ১৬(৪) অমসুং (৫)গী মতুং ইন্না কন্সোলিদেতেদ রিজর্ভ কেতেগোরীগী কেন্দিদেতশিংগী লিস্তসু থম্লি। মখোয়গী কেতেগোরীশিং অদুগী মখাদা খ্বাইদগী অরোইবদা খনখিবা কেন্দিদেত অদুগী মখাদা মেরিতকী মতুং ইন্না মথং-মনাও ওইনা কেন্দিদেতশিং অদুগী লিস্ত অদু শেমদুনা থম্লি।
দিপার্তমেন্ত ওফ পর্সোনেল অমসুং ত্রেনিংনা পাম্বগী মতুং ইন্না ২০১৯গী সিবিল সের্বিসেস (মেন) পরিক্ষাগী অহাংবা ফমশিং মেন্নবা কমিসন অসিনা কেন্দিদেত ৮৯ খনগৎখ্রে, মসিদা জেনেরেলগী ৭৩, ও.বি.সি.গী ১৪, ই.দবল্যু.এস.কী ০১ অমসুং এস.সি.গী ০১ য়াওরি। হায়রিবা কেন্দিদেতশিং অসিগী অকুপ্পা চে-চাংসু য়াওরি। খনগৎলবা কেন্দিদেতশিং অসিবু দি.ও.পি. অমসুং তি.না মশা-মশাদা ওইনা পাউ ফাওদোক্লগনি।
পীরিবা রোল নম্বর ০৪০৪৭৩৬, ০৮৩৫২৪১, ২১০০৩২৩ অমসুং ৬৬০৩৬৮৬কী কেন্দিদেত ০৪ (মরি) অসিগী কেনদিদেচর প্রোভিজনেল ওইরি।
কেন্দিদেত অমগী রিজল্তনা হায়দোক্তনা থম্লি।
কেন্দিদেত ৮৯ অসিগী রিজল্ত অদু য়ু.পি.এস.সি.গী ৱেবসাইত হায়বদি http//www.upsc.gov.in. দা ফংবীগনি।
রোল নম্বরশিং:- অপুনবা লিস্ত অদু য়েংবীনবগীদমক্তা অসিদা ক্লিক তৌবীয়ু

UPSC
Result of Civil Services Examination, 2019-Reserve List
04 JAN 2021 5:50PM by PIB Delhi
The result of the Civil Services (Main) Examination, 2019 was declared vide Press Note dated 04.08.2020 recommending 829 candidates in order of merit for appointment to IAS, IFS, IPS and Central Services Group ‘A’ and Group ‘B’ against 927 vacancies.
The Commission, in accordance with the Rule 16 (4) & (5) of the Civil Services Examination Rules, was also maintaining a Consolidated Reserve List in order of merit below the last recommended candidate under the respective categories.
As sought by the Department of Personnel & Training, the Commission has now recommended 89 candidates which include 73 General, 14 OBC, 01 EWS and 01 SC, to fill up the remaining posts based on the Civil Services Examination, 2019. Particulars of these candidates are included herewith. The candidates so recommended will be intimated directly by the DOP&T.
The candidature of following 04 (four) candidates bearing Roll No. 0404736, 0835241, 2100323 and 6603686 are provisional.
The result of one candidate has been kept withheld.
The list of these 89 candidates is also available on the UPSC website i.e. http//www.upsc.gov.in.
Roll Numbers:-click here for full list