লৌউ-শিংউ মন্ত্রালয়
সরকার অমসুং ফার্মর য়ুনিয়নশিংগী মরক্তা নই দিল্লীগী বিগ্যান ভবনদা ৭সুবা মীফম ফমখ্রে
২০২১গী জনুৱারী ৮দা মথংগী মীফম পাথোক্কনি
য়ানবা পোরক্নবগীদমক মায়কৈ অনিমক্তগী খোংথাং থাংজিনবা মথৌ তাগনি : নরেন্দ্র সিং তোমর
04 JAN 2021 8:10PM by PIB Imphal
লৌউ-শিংউগী মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র সিং তোমার, রেল, কোমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী অমসুং কঞ্জুমর অফেয়র, ফুদ অমসুং পব্লিক দিস্ত্রিব্যুসন মন্ত্রী, শ্রী পিয়ুস গোয়ল অমসুং কোমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রীগী রাজ্য মন্ত্রী, শ্রী ওম প্রকাসনা ২০২১গী জনুৱারী ৪দা ৱিগ্যান ভৱন, নই দিল্লীদা, ৪১ ফার্মর য়ুনিয়নগী মীহুৎশিংগা ৭শুবা মীফম ফমখ্রে। মীফম অদুদা মীনিত ২ তুমীন্না লৈখি ধর্না অসিদা শরুক য়াবদা থৱায় মাংখিবশিংবু নুঙাইতবা ফোংদোকখি।
শ্রী তোমারনা হায়খি মদুদি মমাংদা পাংথোকখিবা মীফম অদুদা খন্নখিবশিং অদুবু নীংথিনা খন্থরবা মতুংদা সরকার অসিনা লৌমীশিংগী ৱাকৎ অদুগী ৱারোইশিন অমা পুরক্নবা অফবা ৱাখল্লোনগা লোইননা লেপ্লি। মায়কৈ অনিমক্না মসিগী ৱারোইশিন অমা পুরক্নবা খোংথাং লৌখৎপগী মথৌ তাই।
মন্ত্রীনা লৌমীশিংগী য়ায়ফববু খল্লগা তোঙান-তোঙানবা রাজ্যদগী লাক্লিবা ফার্মর য়ুনিয়নগী মীহুৎশিংগা ফার্ম এক্ত অসিগী মরমদা ৱারি শানগনি হায়না হায়খি। শ্রী তোমরনা ফার্ম এক্ত অসিগী ক্লোসকী মতুং ইন্না ৱারি শানগনি অমসুং মখোয়না য়ানিংদবা মরমশিংদু অমুক্কা হন্না খন্নরগা অয়াবা অহোংবা পোরক্নবা তৌগনি হায়না হায়খি।
ঙসিগী মীফম অসিদা মায়কৈ অনিমক্না মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং অদু ফোংদোকখি অমসুং য়ানদুনা মথংগী মীফম অদু ২০২১গী জনুৱারী ৮দা ফম্নবা লেপখি।

Ministry of Agriculture & Farmers Welfare
7th round of talks between Government and Farmers Unions held in Vigyan Bhawan, New Delhi today
Next round of dialogue to be held on 8th January 2021
Both sides need to take steps forward for a solution: Narendra Singh Tomar
04 JAN 2021 8:10PM by PIB Delhi
Union Minister for Agriculture Shri Narendra Singh Tomar, Union Minister for Railways, Commerce and Industry and Consumer Affairs, Food and Public Distribution Shri PiyushGoyal and Union Minister of State for Commerce and Industry Shri Som Prakash participated in the 7th round of talks with the representatives of 41 Farmers’ Unions at VigyanBhawan, New Delhi today. At the outset of the meeting a two minute silence was observed for those who had lost their lives during the agitation.
Shri Tomar said that keeping in mind the discussions during the previous meeting the government is committed to find solutions on farmers issues with an open mind. Both sides need to take steps forward to find solution.
The Minister said that keeping in mind the welfare of the farmerstalks regarding Farm Acts will be held with all farmers Unions representatives from different States. Shri Tomar also said that clause-wise discussion on Farm Acts can be carried forwardto resolve contentiousissues.
In today’s meeting both sides expressed their opinions and have decided to meet again on 8th January 2021.