প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফ্রেঞ্চ প্রসিদেন্তগী দিপ্লোমেতিক এদভাইজর মিস্তর ইম্মান্যুএল বোন্না প্রধান মন্ত্রীগা উন্নখ্রে
08 JAN 2021 6:55PM by PIB Imphal
ফ্রেঞ্চ প্রসিদেন্ত ঐচ.ই. ইম্মান্যুএল মেক্রোনগী দিপ্লোমেতিক এদভাইজর মিস্তর ইম্মান্যুএল বোন্না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা কাউন্তর-তেরোরিজম, সাইবর-সেক্যুরিতী, ঙাকশেল অমসুং স্ত্রেতেজিক কোওপরেসন অসিনচিংবা য়াওনা ভারত-ফ্রান্স স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপকী মরু ওইবা হিরমশিংদা লৈবাক অনিনা খুমাং চাউশিনবা অসিদা মহাক্না অপেনবা ফোঙদোকখি।
মিস্তর বোন্না প্রধান মন্ত্রীদা মেরিতাইম অমসুং মল্তিলেতরেল কোওপরেসন য়াওনা তোঙান তোঙানবা রিজনেল অমসুং গ্লোবেলগী সমস্যাশিংদা লৈরিবা ভারত-ফ্রান্স কোওপরেসনগী মতাংদা পাউদমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রসিদেন্ত মেক্রোনগা লোইননা হন্দক্তা ৱারী শাখিবা অদু নীংশিংখি অমসুং মহাক হকচাং ফনা লৈনবা য়াইফ পাউজেল পীখি। মহাক্না প্রসিদেন্ত মেক্রোনদা ফীভমনা য়াবগা ভারত্তা অথুবদা লাক্নবা বর্তন তৌখিবা অদু নীংশিংখি।
মিস্তর ইম্মান্যুএল অসি জনুৱারী ৭, ২০২১দা পাঙথোকখিবা ভারত-ফ্রান্স স্ত্রেতেজিক দাইলোগকী খোঙচৎ অমদা ভারত্তা লাকখিবনি।

Prime Minister's Office
Call on the Prime Minister by Mr. Emmanuel Bonne, Diplomatic Advisor to the French President
08 JAN 2021 6:55PM by PIB Delhi
Mr. Emmanuel Bonne, Diplomatic Advisor to the French President H.E. Emmanuel Macron called on Prime Minister Shri Narendra Modi.
The Prime Minister expressed his satisfaction on the progress both countries have made on key aspects of the India-France Strategic Partnership, including counter-terrorism, cyber-security, defence and strategic cooperation, etc.
Mr. Bonne also briefed the Prime Minister on India-France cooperation on various regional and global issues, including maritime and multilateral cooperation.
The Prime Minister fondly recalled his recent exchanges with President Macron, and conveyed his best wishes for his health. He also reiterated his invitation to President Macron to visit India as soon as conditions permits.
Mr. Emmanuel Bonne is on a visit to India for the India-France Strategic Dialogue, held on January 7, 2021.