ঙাকশেল মন্ত্রালয়
সরকার অসিনা ঐখোয়গী লান্মীশিং অসিদা খ্বাইদগী হেন্না ফরবা খুৎলাইশিং অমসুং প্রোতেক্তিব আর্মরশিং ফংহল্লগনি: রক্সা রাজ্য মন্ত্রী শ্রী শ্রীপদ য়েসো নাইক
06 JAN 2021 6:48PM by PIB Imphal
২০২১গী জানুৱারী ৬তা ন্যু দিল্লীদা পাংথোকখিবা থৌরম অমদা রক্সা রাজ্য মন্ত্রী শ্রী শ্রীপদ য়েসো নাইকনা আর্মী স্তাফকী চীফ জেনেরেল এম.এম. নরাভনদা বুলেত প্রুব জেকেৎ লাখ অমা খুৎশিন্নখ্রে৷
থৌরম অসিগী মতাংদা ৱা ঙাংলদুনা য়েক্নবশিং অসি লান্থেংনবদা আর্মী অসিনা ঐখোয়গী মমল য়াম্লবা লান্মীশিং অসিগী পুন্সি কন্নবা হোৎনরিবা পুম্নমক অদু সরকার অসিনা ইকাই খুম্নৈ হায়না রক্সা রাজ্য মন্ত্রী অসিনা ফোংদোকখ্রে৷ প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা সরকার অসিনা ঐখোয়গী লান্মীশিং অসি তেক্ত কাইদনা লৈহনবদা হেন্না মীৎয়েং চংলি হায়না মহাক্না ফোংদোকখ্রে৷ “ঐখোয়গী লান্মীশিং অসিদা হৌজিক মতমগী খ্বাইদগী ফরবা খুৎলাইশিং অমসুং প্রোতেক্তিব আর্মরশিং পীগনি অমসুং অসিগুম্বা অৱাৎপশিং অসি মতম পুম্বদা খ্বাইদগী ইহান হান্না তৌদ্রবা য়াদ্রবা থবক অমা ওইনা লৈগনি হায়না সরকার অসিনা ফোংদোকখ্রে” হায়না শ্রী শ্রীপদ য়েসো নাইকনা থাজবা পীরকখ্রে৷ এম./এস. এস.এম.পি.পি. প্রাইভেৎ লিমিতেদনা লান্মীগী জেকেৎ লাখ অমা অপীবা মতম অদুদগী থা মরি ঙনখৎনা ফংহল্লকপা অসিদা মেনুফেকচরর অসিবু মহাক্না থাগৎখ্রে৷ বি.জে.পি. সরকার অসিনা ফংহল্লিবা ইন্দিজিনিয়র্স প্রদক্তশিং অসি মেক ইন ইন্দিয়াগী মখাদা শাখিবনি অমসুং কম্পেনী অসিনা প্রদক্তশিং অসি মপান লৈবাকশিং অসিদা থাদোক্তুনা ভারত লৈবাক অসি দিফেন্সকী পোৎ-চৈ পুথোকপদা গ্লোবেল হব অমা ওইহন্দুনা সরকার অসিগী ইনিসিয়েতিব ওইরিবা অত্মনির্ভর ভারত অসি মতুং ইনবা ঙমখ্রে হায়না রক্সা রাজ্য মন্ত্রী অসিনা ফোংদোকখ্রে৷
হায়রিবা জেকেৎ অসি লৈবাক অসিগী ঙমখৈশিংদা অমসুং ইন্সর্জেন্সী থেংনবদা ঐখোয়গী লান্মীশিং অসিনা পাম্না শিজিন্নরি হায়না মহাক্না ফোংদোকখ্রে৷
থৌরম অসিদা সেক্রেতরী(দিফেন্স প্রদক্তসন)শ্রী রাজ কুমার, দি.জি. ইনফেন্ত্রী লেফতনেল জেনেরেল এ.কে. সমন্তরা, দি.জি. দি.জি.ক্বু.এ.গী লেফতনেল জেনেরেল আর.কে. মাল্হোত্র অমসুং দি.জি. সি.দি. লেফতনেল জেনেরেল ঐচ.এস. কাহলোননা শরুক য়াখি৷

Ministry of Defence
Government will ensure best of weapons and protective armours to our soldiers: Raksha Rajya Mantri Shri Shripad Yesso Naik
06 JAN 2021 6:48PM by PIB Delhi
Raksha Rajya Mantri Shri Shripad Yesso Naik handed over One Hundredth thousandth Bullet Proof Jacket (BPJ) to the Chief of Army Staff General M M Naravane in a ceremony held in New Delhi on 6th January 2021.
Speaking on the occasion, Raksha Rajya Mantri said that the Government has honoured its commitment of protecting the precious lives of our soldiers fighting the enemy. He said the government led by Prime Minister Shri Narendra Modi places high emphasis on the operational safety of our soldiers. Shri Shripad Yesso Naik assured that “the Government will ensure that our soldiers will be provided with the best of weapons and protective armour and such requirements will always remain uppermost in priority.” He appreciated the manufacturers, M/s SMPP Pvt Ltd for supplying the first one lakh Jackets, four months ahead of the delivery schedule. The Raksha Rajya Mantri also said that the BPJ being supplied is an indigenous product under Make in India and the company is even exporting the product all over the world making India a global hub for supply of such Defence ware in line with the Aatamnirbhar Bharat initiative of the government.
He said this Jacket has been appreciated by our soldiers who are using them on the borders and in countering insurgency.
The ceremony was also attended by Shri Raj Kumar Secretary (Defence Production), Lt Gen A K Samantara, DG Infantry, Lt Gen R K Malhotra DG DGQA and Lt Gen H S Kahlon, DG CD.