সোসিয়েল জস্তিস অমসুং ইম্পৱার্মেন্ত মন্ত্রালয়
এন.বি.সি.এফ.দি.সি. অমসুং এপোলো মেদস্কিলসনা এন.বি.সি.এফ.দি.সি.গী কো-ফন্দিং শীজিন্নদুনা ও.বি.সি.গী কাংলুপশিংদা চনবা নর্সশিং, ফার্মাসিস্তশিং অমসুং ই.বি.সি.গী মীওইশিংদা বেক্সিন থাবগী ত্রেনিং ফংহন্নবা এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীনখ্রে
24 DEC 2020 4:36PM by PIB Imphal
সোসিএল জস্তিস অমসুং ইমপ্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়গী নেস্নেল বেকৱার্দ ক্লাসেস ফাইনান্স এন্দ দিবেলপমেন্ত কোর্পোরেসন (এন.বি.সি.এফ.দি.সি.) অমসুং এপোলো মেদস্কিলসনা এন.বি.সি.এফ.দি.সি.গী কো-ফন্দিং শীজিন্নদুনা অদর বেকৱার্দ ক্লাসশিংগী কাংলুপশিংদা চনবা নর্সশিং, ফার্মাসিস্তশিং অমসুং ইকনোমিকেলী বেকৱার্দ ক্লাসশিংগী মীওইশিংদা বেক্সিন থাবগী ত্রেনিং ফংহন্নবা মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং অমা খুৎয়েক পীনখ্রে। ভারত সরকারগী হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়না থোকখিবা ওপরেতিং গাইদলাইনশিংদগী লৌথোকপা করিকুলমগী মতুং ইন্না ই-লর্নিং অমসুং ফিজিকেল ৱার্কশোপশিংগী পুনশিনবা লর্নিং মোদতা অপস্কিলিং ত্রেনিং নুমিৎ ০৯ পাঙথোক্কনি।
হৌখিবা থা খরা অসিদা কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবা ভারতনা মাগী মীয়াম বেক্সিনেৎ তৌবদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌনবা মীওই লিশিং খরা এগ্রীমেন্ত অসিগী মখাদা ত্রেন তৌগনি হায়না পান্নখি। এম.ও.য়ু. অসি এন.বি.সি.এফ.দি.সি.গী এম.দি. অমসুং এপোলো মেদস্কিলসকী সি.ই.ও. দা. স্রিনিবসা রাওগী মমাংদা এন.বি.সি.এফ.দি.সি.গী দি.জি.এম., শ্রী সুরেশ কুমার শর্ম অমসুং এপোলো মেদস্কিলসকী বিজিনেস দিবেলপমেন্ত এন্দ কোর্পোরেৎ রিলেসন্সকী হেদ শ্রী বিশাল শিনহানা খুৎয়েক পীনখিবনি।

Ministry of Social Justice & Empowerment
NBCFDC & Apollo Medskills sign an MoU for Deliverance of Vaccine Administration Training to Nurses, Pharmacists Belonging to OBC Communities and EBC Persons Using Co-Funding of NBCFDC
24 DEC 2020 4:36PM by PIB Delhi
National Backward Classes Finance and Development Corporation (NBCFDC) under Ministry of Social Justice and Empowerment & Apollo Medskills signed a Memorandum of Understanding (MoU) today for deliverance of Vaccine Administration Training to Nurses, Pharmacists belonging to the Other Backward Classes Communities and Economically Backward Classes persons using the co-funding of NBCFDC. The upskilling training of 09days will be carried out in the blended learning mode of E-learning and physical workshops as per the curriculum drawn from operating guidelines issued by the Ministry of Health and Family, Govt. of India.
Over the next few months a few thousand persons are expected to be trained under this agreement to play a critical role as India proposes to vaccinate crores of its populations for protection against COVID-19. MoU was signed by Shri Suresh Kumar Sharma, DGM, NBCFDC & Shri Vishal Sinha, Head, Business Development & Corporate Relations, Apollo Medskillsin the presence of Shri K. Narayan, MD, NBCFDC & Dr. Srinivasa Rao, CEO, Apollo Medskills.