নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
জনুৱারিদা পাংথোক্কদবা তুর্নামেন্ত অহুমদা পি.ভি সিন্ধুগী ফিজিও অমসুং ফিতনেস ত্রেন্নর মহাক্কা চৎমিন্নবগী অয়াবা তার্গেত ওলেম্পিক পোদিয়ম স্কিম্না পীরে
18 DEC 2020 7:22PM by PIB Imphal
তার্গেত ওলেম্পিক পোদিয়ম স্কিমগী মরুওইবা শান্নরোয়শিংগী কাংলুপতা য়াওরিবা ২০১৯ ৱার্ল্দ চেম্পিয়ন অমসুং ২০১৬ ওলেম্পিক সিলভর মেদল ফংলবী পি.ভি সিন্ধু জনুৱারি ২০২১দগী তুর্নামেন্ত অহুম শরুক য়াদুনা অমুক হন্না চাংদম্নবা শরুক য়ারগনি। তুর্নামেন্ত অহুম হায়বদি য়োনেক্স থাইলেন্দ ওপন(জনুৱারি ১২-১৭), তোয়োতা থাইলেন্দ ওপন(জনুৱারি ১৯-২৪) অমসুং ক্বালিফাই ওইবগী মতুংইন্না শরুক য়াগদবা বেঙ্গোক্তা পাংথোক্কদবা ৱার্ল্দ তুর ফাইনেল(জনুৱারি ২৭-৩১)দা মহাক্কী ফিজিও অমসুং ফিতনেস ত্রেন্নরগা লোয়ন্না চৎমিন্ননবা মহাক্না হায়জরকখিবা অদু সরকারনা অয়াবা পীরে। হায়রিবা তুর্নামেন্ত অহুম অসিদা মহাক্কী ফিজিও অমসুং ফিতনেস ত্রেন্নরগী থবকশিংগী চাউরাক্না লুপা লাখ ৮.২৫ কাইথোক্লে।
কোরোনাভাইরস লাইচৎনা মরম ওইদুনা শান্ন-খোৎনবা লেপত্রিঙৈ মমাঙদা মহাক্না মার্চ ২০২০দা ওল ইংলেন্দ চেম্পিয়নসিপ শান্নখি।

Ministry of Youth Affairs and Sports
TOPS sanctions PV Sindhu’s physio and fitness trainer to accompany her for three tournaments in January
18 DEC 2020 7:22PM by PIB Delhi
2019 World Champion and 2016 Olympic silver medalist PV Sindhu who is a part of the Target Olympic Podium Scheme core group, will return to competitive action in January 2021 with three tournaments. The government has sanctioned her request to have her physio and fitness trainer accompany her for these three tournaments i.e. Yonex Thailand Open (January 12-17), Toyota Thailand Open (January 19-24) and the World Tour Finals in Bangkok, subject to qualification (January 27-31). The services of her physio and trainer for these three tournaments has been sanctioned at an approx cost of Rs. 8.25 Lakhs.
She last played competitively at the All England Championships in March 2020 before the coronavirus pandemic brought sport to a halt.