কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া
স্প্রীং কেন্তর ইনভেস্তমেন্ত লিমিতেদ (এস.সি.আই.এল.)না রিভিগো সর্ভিসেস প্রাইভেত লিমিতেদ (রিভিগো)বু শুকশোয় শোয়দনা ওন্থোকপা য়াবা প্রিফরেন্স শেয়র সব্সক্রাইব তৌদুনা লৌশিনবদা সি.সি.আই.না অয়াবা পীখ্রে
01 DEC 2020 1:10PM by PIB Imphal
স্প্রীং কেন্তর ইনভেস্তমেন্ত লিমিতেদ (এস.সি.আই.এল.)না কম্পিতিসন এক্ত, ২০০২গী সেক্সন ৩১(১)গী মখাদা শুকশোয় শোয়দনা ওন্থোকপা য়াবা প্রিফরেন্স শেয়র সব্সক্রাইব তৌদুনা রিভিগো সর্ভিসেস প্রাইভেত লিমিতেদ (রিভিগো)বু লৌশিনবদা কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া (সি.সি.আই.)না অয়াবা পীখ্রে‍।‍
এস.সি.আই.এল. অসি মোরিসসকী আইনগী মখাদা লিংখৎখিবা ইনভেস্তমেন্ত হোল্দিং কম্পেনী অমনি অদুগা ভারত্তা মসি মশা ওইনা লৈতে‍। মসিগী শেয়রহোল্দরশিং অসি ৱারবর্গ পিনকস এল.এল.সি. (ৱারবর্গ)না মেনেজ তৌবা অকক্নবা লনাই ইকুইতি ফন্দশিংনি‍।
ৱারবর্গ নিউ য়োর্ক, য়ুনাইতেদ স্তেতসতা হেদক্বার্তর ওইবা মেমবরশিংনা মপু ওইবা প্রাইভেত ইকুইতী ফর্ম অমনি অদুগা অকক্নবা প্রাইভেত ইকুইতী ফন্দশিং পানবগী থবক তৌই‍। প্রাভেত ইকুইতী ফন্দশিং অসিনা মপু ওইরিবা পোর্তফোলিও কম্পেনীশিং অসি ইনর্জী, ফাইনান্সিএল সর্ভিসেস, হকশেল, হিদাক লাংথক, জেনেরেল ইন্স্যুরেন্স, কঞ্জুমর, ইন্দস্ত্রিএল অমদি বিজিনেস সর্ভিসশিং, তেক্নোলোজী, মিদিয়া অমসুং তেলিকম্ম্যুনিকেসন য়াওনা তোঙাত তোঙানবা সেক্তরশিংদা থবক তৌরি‍।
রিভিগো হায়বসি ত্রক্কিং ইন্দস্ত্রীদা লৈবা তেক্নোলোজী ইনেবল্দ লোজিস্তিক্স কম্পেনী অমনি‍। মসিনা হীরমসিদা চাংচত্তা লৈনরিবা খোঙজেলদগী হেন্না য়াংবা খোঙজেলদা ত্রকশিংবু হেন্না লাপ্না য়ৌবা ঙমহনবা অনৌবা মওংগী ‘দ্রাইভর দিলে’ মোদেল শীজিন্নরি‍। মসিনা পীরিবা মপুং ফাবা লোজিস্তিক্সকী পাম্বৈশিংদা রিলে-লেদ ত্রক্কিং অমসুং ফ্রৈত মার্কেতপ্লেস য়াওরি‍। মসিনা মশীং য়াম্লবা সিপ্পরশিং অমদি ফ্লীত ওপরেতরশিংবু মখোয়গী ফ্লীত হেন্না মতিং লৈনা মথৌ তৌহন্দুনা অহেনবা মহৈ ফংহনবদা মতেং ওইহল্লি অমদি মসিনা মপুং ফানা দিজিতেল অমদি লৌথুপ লৌকোই লৈতবা ফীভম পুরক্তুনা ফ্রৈত ইকোসিস্তেমদা চাউনা অহোংবা পুরক্নবা পান্দম থম্লি‍।
সি.সি.আই.গী মচা খায়বা য়াথং থোরকখিগনি‍।

Competition Commission of India
CCI approves acquisition of Rivigo Services Private Limited (Rivigo) by Spring Canter Investment Ltd (SCIL) through subscription of compulsorily convertible preference shares
01 DEC 2020 1:10PM by PIB Delhi
The Competition Commission of India (CCI) approves acquisition of Rivigo Services Private Limited (Rivigo) by Spring Canter Investment Ltd (SCIL) through subscription of compulsorily convertible preference shares, under Section 31(1) of the Competition Act, 2002.
SCIL is an investment holding company incorporated under the laws of Mauritius and does not have any physical presence in India. Its shareholders are certain private equity funds managed by Warburg Pincus LLC (Warburg).
Warburg is a member-owned private equity firm headquartered in New York, United States, and acts as manager to certain private equity funds. The portfolio companies owned by the private equity funds are active in a variety of sectors, including energy, financial services, healthcare, pharma, general insurance, consumer, industrial and business services, technology, media and telecommunications.
Rivigo is a technology-enabled logistics company in the trucking industry. It uses an innovative ‘driver relay’ model that enables trucks to cover more distances at a faster pace against the industry average. Its full-stack logistics offering includes relay-led trucking and freight marketplace. It empowers numerous shippers and fleet operators to optimize their fleet and achieve maximum results and aim to bring an impact across the freight ecosystem by making it fully digital and transparent.
Detailed order of the CCI will follow.