নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
অর্চর কপিল কোরোনাভাইরস পোজিতিপ ওইরে, হৌজিক লাইওং উৎত্রি
30 NOV 2020 12:38PM by PIB Imphal
আর্মি স্পোর্তস ইন্সতিতুৎ পুনেদা চৎথরিবা নেসনেল অর্চরি কেম্পতা শরুক য়ারিবা কপিল কোরোনাভাইরস তেস্ত তৌবদা পোজিতিপ ওইরে। মহাক লাইওং উৎত্রি অমসুং মেদিকেল কাংবু অমনা য়েংশিল্লি।
কপিল নুমিৎ ১৮ ছুতি লৌখিবনি অমসুং সাইগী এস.ও.পি মতুংইন্না মহাক্না কেম্পতা অমুক হল্লকপদা তেস্ত তৌখিবনি। মহাক ক্বারেনতাইন তৌরে অমসুং অতোপ্পা কেম্পরশিংগা শম্নহনদ্রে।

Ministry of Youth Affairs and Sports
Archer Kapil tests positive for coronavirus, currently asymptomatic
30 NOV 2020 12:38PM by PIB Delhi
Kapil who is part of the National Archery camp underway at Army Sports Institute, Pune has tested positive for the coronavirus. He is asymptomatic and being monitored by a medical team.
Kapil was on 18 days leave and was tested on arrival upon his rejoining the camp as per the standard SOP established by SAI. He was in quarantine and had not come into contact with any other campers.