Ministry of Youth Affairs and Sports
Mission Olympic Cell approves Bajrang Punia’s one month training camp in USA
28 NOV 2020 6:55PM by PIB Delhi
A one month training camp in USA has been sanctioned for wrestler Bajrang Punia. The decision was taken at the 50th Mission Olympic Cell meeting held on November 26, 2020. The camp will take place from December 4 , 2020 to January 3, 2021 at Cliff Keen Wrestling Club, Michigan, USA at an approximate cost of Rs 14 Lakhs.
Bajrang who has been training at the SAI Sonepat centre after the resumption of training camps post the corona virus lockdown, will travel to the USA with his coach Emzarios Bentinidis and physio Dhananjay. At the training camp he will get to train with top international wrestlers under head coach, two-time Olympic champion Sergei Beloglazov.
Bajrang has already qualified for the Tokyo Olympics after earning a quota at the 2019 World Championships.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
য়ু.এস.এদা বাজরাং পুনিয়াগী থা অমগী ত্রেনিং কেম্প মিসন ওলেম্পিক সেলনা অয়াবা পীরে
28 NOV 2020 6:55PM by PIB Imphal
রেস্তলর বাজরাং পুনিয়া য়ু.এস.এদা থা অমগী ত্রেনিং কেম্প পাংথোকপা অয়াবা পীরে। ২০২০গী নবেম্বর ২৬দা পাংথোকখিবা মিসন ওলেম্পিক সেলগী ৫০সুবা মীফমদা ৱারেপ অসি লৌখিবনি। কেম্প অসি ২০২০গী দিসেম্বর ৪দগী ২০২১গী জনুৱারি ৩ ফাওবা য়ু.এস.এগী মিচিগানদা লৈবা ক্লিপ কিন রেস্তলিং ক্লবতা লুপা ১৪ রোম চঙনা পাংথোক্কনি।
কোরোনা ভাইরস লোকদাউন মতুংদা ত্রেনিং কেম্পশিংদা অমুক হন্না ত্রেনিং চৎথবা হৌরবা মতুংদা সাই সোনেপত্তা ত্রেনিং পাংথোক্লিবা বাজরাংনা মহাক্কী কোচ ইমজারিওস বেন্তিনিদিস অমসুং ফিজিও ধনঞ্জয়গা লোয়ন্না য়ু.এস.এদা চৎকনি। ত্রেনিং কেম্প অদুদা মহাক্না, অনিরক ওলেম্পিক চেম্পিয়ন ওইরবা হেদ কোচ সেরগৈ বেলোগ্লাজোভকী মখাদা মালেমগী মমিং লৈরবা রেস্তলরশিংগা লোয়ন্না ত্রেনিং পাংথোক্কনি।
২০১৯ ৱার্ল্দ চেম্পিয়নসিপতা কোতা অমা ফংলবা মতুংদা বাজরাং তোকিও ওলেম্পিক্কীদমক মমাংদা ক্বালিফাই ওইখ্রবনি।