পাৱর মন্ত্রালয়
পি.এফ.সি. অমসুং আর.ই.সি.না এস.তি.পি.এল.শিংদা লুপা করোর ৮৫২০ শেলগী মতেং পীনবা হায়খ্রে
২x৬০০ এম.দবল্যু. থর্মেল পাৱর প্রোজেক্ত
27 NOV 2020 2:36PM by PIB Imphal
ইন্দিয়াগী মাংজিল থারিবা এন.বি.এফ.সি. পাৱর ফাইনান্স কোর্পোরেসন লিমিতেৎ (পি.এফ.সি.)না পাৱর সেক্তরদা মিয়েং চংখ্রে অমসুং পাৱর মিনিস্ত্রীগী মখাদা পি.এস.য়ু. আর.ই.সি. লিমিতেৎ (আর.ই.সি.)গা লোয়ননা মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং (এম.ও.য়ু.) অমা এস.জে.ভি.এন. থর্মেল (পি) লিমিতেৎ (এস.তি.পি.এল.)গা তার্ম লোন ২x৬০০ এম.দবল্যু. থর্মেল পাৱর প্রোজেক্তকীদমক নই দিল্লীদা ২০২০গী নবেম্বর ২৬তা লুপা করোর ৮৫২০.৪৬ পীখ্রে।
এস.তি.পি.এল. অসি এস.জে.ভি.এন.লিমিতেৎকী অপুনবা মশাগী ওইবা সবসিদিএরিনি অমসুং প্রোজেক্ত অসি চৎথরি। ২x৬০০ এম.দবল্যু. থর্মেল প্রোজেক্ত অসি ২০২৩-২৪দা কম্মিসন তৌবগী পাবনি অমসুং বিহার অমসুং অতৈ অতোপ্পা স্তেতশিংগী তুংগী ওইবা পাৱর ফংনবা চাওরাক্না ইনর্জি মিলিয়ন য়ুনিৎ ৯৮২৮ পুথোক্নবনি।
এম.ও.য়ু. সহি তৌনবা অসি ২০২০গী নবেম্বরগী ২৬তা নই দিল্লীগী পি.এফ.সি.দা পি.এফ.সি.গী সি.এম.দি. শ্রী রাবিন্দর সিংহ ধিল্লোন, পি.এফ.সি.গী দাইরেক্তর (কম্মর্সিএল) অমসুং এদিসনেল চার্জ দাইরেক্তর (প্রোজেক্ত) শ্রী পি.কে. সিংহ, এস.জে.ভি.এন.গী সি.এম.দি.শ্রী এন.এল. শর্ম্মা, এস.জে.ভি.এন.গী দাইরেক্তর (ফাইনান্স) শ্রী এ.কে. সিংহ য়াওখি। অতৈ অতোপ্পা অদুদি এস.তি.পি.এল.গী সি.ই.ও. অমসুং সি.এফ.ও., ইজুক্যুতিব দাইরেক্তর (ই.আর. অমসুং এন.ই.আর.), পি.এফ.সি., পি.এফ.সি.অমসুং আর.ই.সি.গী মকোক থোংবা ওফিসরশিং অমসুং অতৈ দিলিগেৎশিংনা শরুক য়াখি।
পি.এফ.সি. অসি এস.জে.ভি.এন.গা য়াম্না কুইরবা মরী লৈরি অমসুং পীরিবা ফন্দ অসিনা নাকন অনিদা য়াম্না চেৎপা মরী লৈরগনি।

Ministry of Power
PFC & REC extend Financial Assistance of Rs. 8520 Crore to STPL’s
2x660 MW Buxar Thermal Power Project
27 NOV 2020 2:36PM by PIB Delhi
Power Finance Corporation Ltd. (PFC), India's leading NBFC focused on the power sector and a PSU under Ministry of Power, along with REC Ltd. (REC) executed Memorandum of Understanding (MoU) with SJVN Thermal (P) Ltd. (STPL) for Extending Term Loan of Rs. 8520.46 Crore for 2x660 MW Buxar Thermal Power Project on 26th November 2020 at New Delhi.
STPL is a wholly owned subsidiary of SJVN Limited and executing the project. The 2x660 MW Thermal project is expected to be commissioned in FY 2023-24 and generate approximately 9828 Million Units of energy to meet the future power requirement of Bihar and other States.
The signing of the MoU took place at PFC, New Delhi on 26th November 2020 in the presence of Shri Ravinder Singh Dhillon, CMD, PFC, Shri P.K. Singh, Director (Commercial) & add. Charge Director (Projects), PFC, Shri N. L. Sharma, CMD, SJVN, Shri A. K Singh, Director (Finance), SJVN. Among others present were CEO & CFO of STPL, Executive Director (ER&NER), PFC, senior officers of PFC & REC and other delegates.
PFC has a long standing relationship with SJVN and funding of this upcoming thermal project will further strengthen the relationship between these two entities.