প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রী নিতিশ কুমারনা বিহারগী সি.এম. ওইনা ৱাশক লৌবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
16 NOV 2020 5:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী নিতিশ কুমারনা বিহারগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "বিহারগী সি.এম. ওইনা ৱাশক লৌবদা নিতিশ কুমার জিবু নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। বিহারগী সরকারগী ৱাশক লৌখ্রবা মন্ত্রী পুম্নমকপুসু ঐহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকচরি। এন.সি.এ.গী ফেমিলীনা বিহারগী চাউখৎ থৌরাংগীদমক পুন্না থবক তৌমিন্নগনি। বিহারগী য়াইফনবা কেন্দ্রদগী অঙম্বা মতেং পীগনি হায়না ঐহাক্না থাজবা পীরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Nitish Kumar on taking oath as CM of Bihar
16 NOV 2020 5:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Nitish Kumar on taking oath as Chief Minister of Bihar.
In a tweet, the Prime Minister said, "Congratulations to Nitish Kumar Ji on taking oath as Bihar’s CM. I also congratulate all those who took oath as Ministers in the Bihar Government. The NDA family will work together for the progress of Bihar. I assure all possible support from the Centre for the welfare of Bihar."