কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া
গুগল ইন্তরনেস্নেল এল.এল.সি.না জিও প্লেৎফোর্ম লিমিতেদকী ইক্বিতী সিয়র কেপিতেল ৭.৭৩% লৌশিনবদা সি.সি.আই.না অয়াবা পীখ্রে
12 NOV 2020 10:04AM by PIB Imphal
গুগল ইন্তরনেস্নেল এল.এল.সি. (জি.আই.এল.)না কম্পিতিসন এক্ত, ২০০২গী সেক্সন ৩১(১)গী মখাদা জিও প্লেৎফোর্ম লিমিতেদ (জে.পি.এল.)কী ইক্বিতী সিয়র কেপিতেল ৭.৭৩% লৌশিনবদা কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া (সি.সি.আই.)না অয়াবা পীখ্রে।
জি.আই.এল. অসি গুগল এল.এল.সি.গী সবসিদিয়রী মখাদা পুন্না লৈ (গুগলগী গুগল এল.এল.সি. সবসিফিয়রী পুম্নমক্কা পুন্না)। গুগল এল.এল.সি. অসি দেলাৱায়র লিমিতেদ লাইএবিলিতী কম্পনী অমনি অমসুং অলফাবেৎ ইনক.কী মখাদা পুন্না লৈবা সবসিদিয়রীনি। জি.আই.এল. অসি হোল্দিং কম্পনী অমনি অমসুং গুগলগী প্রদক্ত/সর্ভিস অমা হেক্ত মখোয়গী ওইদে/মখোয়না চল্লাইদে।
জে.পি.এল. অসি মখোয়গী থুংফম থোকপা ইক্বিতীগী সিয়র কেপেতিলগী শরুক অয়াম্বা পাইরিবা রিলাইন্স ইন্দস্ত্রীস লিমিতেদকী সবসিদিয়রী অমনি। জে.পি.এল.না মখোয়গী সবসিদিয়রীশিংগা লোইননা ৱায়রলেস, হোম ব্রোদবেন্দ অমসুং ইন্তর্প্রাইজ ব্রোদবেন্দ সর্ভিসশিং, তেলিকম্ম্যুনিকেসন সর্ভিসশিং, মোবাইল এপ্লিকেসনশিং, তোঙান তোঙানবা দিজিতেল প্লেৎফোর্মশিং, ইকম্মর্স এন্তিতীশিং অমসুং অতোপ্পা সোফৱেয়র অমসুং তেক্নোলোজীগা মরী লৈনবা সর্ভিসশিং, বেক-এন্দ তেক্নোলোজী সর্ভিসশিং য়াওনা মপুং ওইনা দিজিতেল প্রদক্তশিং/সর্ভিসশিং ফংহল্লি/ ফংহনগনি।
কম্মিসন অসিগী অকুপ্পা মরোল য়াওবা ওর্দর থোকরকখিগনি।

Competition Commission of India
CCI approves acquisition of 7.73% equity share capital of Jio Platforms Limited by Google International LLC
12 NOV 2020 10:04AM by PIB Delhi
The Competition Commission of India (CCI) approves acquisition of 7.73% equity share capital of Jio Platforms Limited (JPL) by Google International LLC (GIL) under Section 31(1) of the Competition Act, 2002.
GIL is a wholly owned subsidiary of Google LLC(collectively with all Google LLC subsidiaries, Google). Google LLC is a Delaware limited liability company and wholly owned subsidiary of Alphabet Inc. GIL is a holding company and does not own / operate any of Google’s products/ services.
JPL is a subsidiary of Reliance Industries Limited, which holds the majority of its issued equity share capital. JPL along with its subsidiaries primarily offers / will offer digital products / services, including wireless, home broadband and enterprise broadband services, telecommunication services, mobile applications, various digital platforms, back-end technology services for ecommerce entities and other miscellaneous software and technology related services.
Detailed order of the Commission will follow.