প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নবেম্বর ১২, ২০২০দা জে.এন.য়ু. কেম্পস্তা স্বামী বিবেকানন্দগী মীতম মায়খুম হাংদোক্লগনি
10 NOV 2020 12:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা নবেম্বর ১২গী নুমিদাং ৱাইরম পুং ৬.৩০ তাবা মতমদা জৱাহর্লাল নেহরু য়ুনিবর্সিতীগী কেম্পস্তা স্বামী বিবেকানন্দগী মপুং ফাবা মীতম মায়খুম হাংদোক্লগনি। থৌরম অসিদা কেন্দ্রগী এজুকেসন মন্ত্রীসু শরুক য়াগনি।
ঙসিসু স্বামী বিবেকান্দগী ৱাখল্লোন অমসুং পন্দম অদুনা লৈবাক অসিগী নহাশিংবু ইথিল পীরি অমদি মালেম শিনবা থুংনা মীওই মিলিয়ন কয়াবু মখা তানা ইনোৎ হাপ্লিবা অচৌবা মীশক অসিগীদমক ভারতনা চাউথোকচৈ। প্রধান মন্ত্রীনা অদুমক হায়দুনা লাকখি মদুদি স্বামী বিবেকানন্দগী ৱাখল্লোনশিং অসি স্বামীগী পুন্সিদা চান্নখিবা অদুগুম্না ঙসিসু চান্নরি। প্রধান মন্ত্রী মশামক্না তোইনা হায়খি মীয়ামগী শেবা তৌবা অমসুং লৈবাক অসিগী হৌগৎলক্লিবা নহাশিং থৌনা হাপ্পনা লৈবাক অসিগী মপাঙ্গল, ৱাখল্লোন অমসুং পুক্নীং-ইহুল হেনগৎহল্লি লোইননা লৈবাক মিংচৎ অসি মালেমগী মমাংদা হেনগৎহল্লি। ভারতনা য়াইফবা ওইবা অমসুং শক্তি লৈবা অসি মীয়ামগী খুৎতা লৈ অমসুং মসিনা মরম ওইরগা লৈবাক অসিগী মীপুম খুদিংমক থৌনা হাপ্পনা ভারতকী মরোমদোম লেপচবা ঙম্বগী অমত্তা ঙাইরবা পান্দম অদু ফংবা ঙম্নবা মায়কৈদা পুগনি।

Prime Minister's Office
PM to unveil statue of Swami Vivekananda at JNU campus on 12th November 2020
10 NOV 2020 12:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will unveil the life-size statue of Swami Vivekananda at the campus of Jawaharlal Nehru University on 12th November at 6:30 PM via video conferencing. Union Minister for Education will also be present on the occasion.
The philosophy and the mission of Swami Vivekananda beckon the youth of the country even today, and India feels proud to have had such a great personality who continues to inspire millions across the world. The Prime Minister has always said that the ideals of Swami Vivekananda are as relevant today as they were during the life of Swami ji. The Prime Minister himself has often emphasized that serving the masses and empowering the youth of the nation strengthens the country physically, mentally, and spiritually as well as enhances the global image of the Nation. Prosperity and power of India reside in its people and, therefore, empowering all alone will take the nation towards achieving the solemn goal of a self-reliant India.