কোইলা মন্ত্রালয়
কম্মর্সিএল কোয়লা মাইন ওক্সনগী নুমিৎ ৬
07 NOV 2020 2:48PM by PIB Imphal
- ঝরখন্দগী কোইল মাই ১ অসি কম্মর্সিএল কোয়লা মাইন ওক্সনগী নুমিৎ ৬গী ওক্সনগীদমক থম্লি।
- অপুনবা জিওলোজিকেল ওইনা খাক্তুনা থম্লিবা মাইনশিং অসিদা ওক্সনগীদমক মেত্রিক তোন ~১৭৬.৩৩ লোয়ননা হেনদৎলকপা পি.আর.সি. ~৪ এম.তি.পি.এ. হাপ্লি।
- ই-ওক্সন অসি বিদ্দরশিং অসিনা য়াম্না কন্না হেনবা তান্নবা উরি হায়রিবা অসি ফ্লোর প্রাইস অসিগী প্রিমিয়ম অসিদা চিংশিল্লি।
নুমিৎ ৬গী ফল মখাদা পীরি:
সে.ন.
মাইনগী মমিং
স্তেত
পি.আর.সি
(এম.তি.পি.এ)
জিওলোজিকেল
রির্জাব
(এম.তি.)
ক্লোজিং বিদ সবমিতেৎ বাই
ফ্লোর প্রাইস
(%)
ফাইনেল ওফর
(%)
এনুএল রেবিন্যু জেনেরেতেৎ বেজ ওন পি.আর.সি. ওফ মাইন (লুপা করোরি)
১
গুন্দুলপারা
ঝরখন্দ
৪.০০
১৭৬.৩৩
আদানি এন্তরপ্রাইসেস লিমিতেৎ/১৪৬৮২০
৪
২০.৭৫
৫২০.৯২

Ministry of Coal
Day 6 of Commercial Coal Mine Auction
07 NOV 2020 2:48PM by PIB Delhi
• 1 coal mine of Jharkhand was put up for auction on Day 6 of Commercial Coal Mine Auction.
• The total geological reserves of the mine put up for auction was ~176.33 MT with a PRC of ~4 MTPA.
• The e-auction witnessed strong competition amongst the bidders with the mine attracting good premium over the floor price.
The results for Day 6 are as under:
S. No.
Name of the Mine
State
PRC (mtpa)
Geological Reserves (MT)
Closing Bid Submitted by
Floor Price (%)
Final Offer (%)
Annual Revenue Generated based on PRC of mine (Rs. Cr.)
1
Gondulpara
Jharkhand
4.00
176.33
Adani Enterprises Limited/146820
4
20.75
520.92