ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ভারত-চাইনাগী কোর্প্স কমান্দর থাক্কী মীফমগী ৮শুবা তাঙ্কক
08 NOV 2020 8:10AM by PIB Imphal
নবেম্বর ০৬তা, ভারত-চাইনাগী কোর্প্স কমান্দর থাক্কী মীফমগী ৮শুবা তাঙ্কক চুশুলদা পাংথোকখ্রে। নাকল অনিমক্না, ভারত-চাইনা ঙমখৈগী লমদমশিংগী নোংচুপ থংবা শরুক্তা লাইন ওফ একচুএল কন্ত্রোলগা লোইননা য়ানদবা লৈরিবা অদুদা থরুম তৌনদনা, লুম্না লৌনদুনা খন্ন-নৈনবগা লোইননা পুক্নীং চিংশিন্নীংঙাই ওইবা ৱাখল্লোন ফোংদোক্নখি। নাকল অনিমক্না লৈবাক অনিগী লুচিংবশিংনা য়ানখিবা মরুওইবা ৱাফমশিং অদু থমোই শেংনা পাংথোক্নবা য়ানখি, মখোয়গী ঙমখৈদা লৈরিবা লান্মীশিংদা অথিংবা থমনবা অমসুং লান্না লৌনবদগী ঙাকথোক্নবা য়ানখি। নাকল অনিমক্না মিলিতরী অমসুং দিপ্লোমেতিক চেনেলশিংগী থোংদা পাংথোকপা ৱারী ৱাতাই শানবা অমদি পাউ ফাওদোক্নরিবা অসি ঙাক্না চৎনবা য়ানখি, অমসুং, মীফম অসিদা ৱারী-ৱাতাই শানবা অসি মখা চৎথদুনা, মসিনা অপুনবা ওইনা ঙমখৈগী লমদমদা ইং-তপ্না অমদি তংদু-লৈতানা লৈবা ঙম্নবা অতৈ মরু ওইবা ইসুশিং লোইশিনবদা শাফু পীখি। মখোয়না অথুবা মতমদা মীফমগী অতোপ্পা তাঙ্কক অমা ফম্বদসু য়ানখি।

Ministry of Defence
8th round of India-China Corps Commander Level Meeting
08 NOV 2020 8:10AM by PIB Delhi
On November 6th, the 8th round of India-China Corps Commander Level Meeting was held in Chushul. The two sides had a candid, in-depth and constructive exchange of views on disengagement along the Line of Actual Control in the Western Sector of India-China border areas. Both sides agreed to earnestly implement the important consensus reached by the leaders of the two countries, ensure their frontline troops to exercise restraint and avoid misunderstanding and miscalculation. Both sides agreed to maintain dialogue and communication through military and diplomatic channels, and, taking forward the discussions at this meeting, push for the settlement of other outstanding issues, so as to jointly maintain peace and tranquillity in the border areas. They also agreed to have another round of meeting soon.