প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগী প্রিন্সিপল সেক্রেতরীনা আই.আই.তি. রুর্কীনা শিনবা অহানবা জয় কৃষ্ণ মেমোরিএল লেকচরদা ৱা ঙাংখ্রে
06 NOV 2020 8:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীগী প্রিন্সিপল সেক্রেতরী শ্রী পি.কে. মিশ্রানা আই.আই.তি. রুর্কীনা শিনবা অহানবা জয় কৃষ্ণ মেমোরিএল লেকচরদা ৱা ঙাংখ্রে। লেকচর অসি কোবিদ-১৯ অমসুং ভারতকী দিজাস্তর রিস্ক মেনেজমেন্তগী তুংদা ওইরক্কদবগী মতাংদা মিৎয়েং থমখি।
থৌরম অসিদা ৱা ঙাংলদুনা প্রিন্সিপল সেক্রেতরীনা হায়খি দিজাস্তর রিস্ক মেনেজমেন্তগী স্কোপ অসি হেনগৎলক্লি। মহাক্না মখা তারদুনা হায়খি মসিগী স্কোপ অসি চাউথোরক্লি অমসুং মসিদা সবজেক্ত কয়া অমগা পুনশিল্লি অমসুং মসি অকক্নবা অপীকপা লম অমা খক্তা ওইদ্রে।
মখা তারদুনা শ্রী মিশ্রানা তুংলমচৎতা লাইচৎনা ওইহল্লকপা ফীভমশিং লাকশিন্নবা লৌখৎকদবা মথৌ তাবা খোংথাংশিংগী মতাংদা ফোঙদোকখি। মহাক্না হায়খি কোবিদ-১৯ লাইচৎনা লৈবাক অসিনা তুংদা অফবা ওইনবা পোরম য়াৎনবা পরা অমা ওইনা তম্বীখি।

Prime Minister's Office
Principal Secretary to the Prime Minister addresses the first Jai Krishna Memorial Lecture organized by IIT Roorkee
06 NOV 2020 8:16PM by PIB Delhi
Principal Secretary to the Prime Minister Shri PK Mishra addressed the first Jai Krishna memorial lecture organised by IIT Roorkee. The lecture was focused COVID-19 and the Future of Disaster Risk Management in India.
Addressing the event, Principal Secreatry said that the scope of disaster risk management has increased. He added that its scope has expanded and many subjects have been mixed in it and is no longer seen as just a narrow specific area.
Shri Mishra further stressed on the future steps that needs to be taken to tackle situations aroused in pandemic. He also said that COVID-19 pandemic has taught as a lesson through which country can plan a better future ahead.