কোইলা মন্ত্রালয়
কম্মর্সিএল কোয়লা মাইন ওক্সনগী নুমিৎ ৪
05 NOV 2020 6:12PM by PIB Imphal
- ২ কোইল মাইন ( মধ্যা প্রদেশ্তা ১ অমসুং ঝরখন্দদা ১) অসি কম্মর্সিএল কোয়লা মাইন ওক্সনগী নুমিৎ ৪গী ওক্সনগীদমক থম্লি।
- অপুনবা জিওলোজিকেল ওইনা খাক্তুনা থম্লিবা মাইনশিং অসিদা ওক্সনগীদমক মেত্রিক তোন ~৮৩.৬৩ লোয়ননা হেনদৎলকপা পি.আর.সি. ~১.৪ এম.তি.পি.এ. হাপ্লি।
- ই-ওক্সন অসি বিদ্দরশিং অসিনা য়াম্না কন্না হেনবা তান্নবা উরি হায়রিবা অসি ফ্লোর প্রাইস অসিগী প্রিমিয়ম অসিদা চিংশিল্লি।
নুমিৎ ৪গী ফল মখাদা পীরি:
সে.ন.
মাইনগী মমিং
স্তেত
পি.আর.সি
(এম.তি.পি.এ)
জিওলোজিকেল
রির্জাব
(এম.তি.)
ক্লোজিং বিদ সবমিতেৎ বাই
ফ্লোর প্রাইস
(%)
ফাইনেল ওফর
(%)
এনুএল রেবিন্যু জেনেরেতেৎ বেজ ওন পি.আর.সি. ওফ মাইন (লুপা করোরি)
১
রাজহারা অৱাং (ময়ায় অমসুং নোংপোক)
ঝরখন্দ
০.৭৫
২০.২৭
ফেয়রমাইন কার্বোন্স প্রাইবেৎ লিমিতেৎ/১৪৯৪৪৯
৪
২৩.০০
১১৯.১৪
২
সাহাপুর
মধ্যা প্রদেশ
০.৭০
৬৩.৩৬
চৌগুলে এন্দ কম্পনি প্রাইবেৎ লিমিতেৎ
৪
৪১.০০
১৪২.৫১

Ministry of Coal
Day 4 of Commercial Coal Mine Auction
05 NOV 2020 6:12PM by PIB Delhi
• 2 coal mines (1 in Madhya Pradesh and 1 in Jharkhand) were put up for auction on Day 4 of Commercial Coal Mine Auction.
• The total geological reserves of the mines put up for auction are ~83.63 MT with a cumulative PRC of ~1.4 MTPA.
• The e-auction witnessed strong competition amongst the bidders with both the mines attracting good premiums over the floor price.
The results for Day 4 are as under:
S. No.
Name of the Mine
State
PRC (mtpa)
Geological Reserves (MT)
Closing Bid Submitted by
Floor Price (%)
Final Offer (%)
Annual Revenue Generated based on PRC of mine (Rs. Cr.)
1
Rajhara North (Central & Eastern)
Jharkhand
0.75
20.27
FAIRMINE CARBONS PRIVATE LIMITED/149447
4
23.00
119.14
2
Sahapur East
Madhya Pradesh
0.70
63.36
Chowgule and Company Private Limited/148516
4
41.00
142.51