লৌউ-শিংউ মন্ত্রালয়
ইন্দিয়া অমসুং ভুতান অনিগী মরক্তা লৌউ-শিংউবগী পোৎ-চৈ য়োন্নবা অনৌবা মার্কেৎ হাংদোকখ্রে
15 OCT 2020 7:50PM by PIB Imphal
য়াম্না মশক থোকপা অমদা ইন্দিয়া অমসুং ভুতান নাকন অনিগী ওইবা মরী ফগৎনবা ললোন-ইতিক্কীদমক রেজিস্তর তৌখ্রে। নেস্নেল প্লান্ত প্রোতেক্সন ওর্গানাইজেসন (এন.পি.পি.ও.) য়াম্না নকপা মরী অমদা মিনিস্ত্রী ওফ এগ্রিকলচর অমসুং ফার্মর ৱেলফিয়র, গবর্নমেন্ত ওফ ইন্দিয়া, ভুতান এগ্রীকলচর অমসুং ফুদ রেগুলেতরী ওথোরিতি (বি.এ.এফ.আর. এ.), এগ্রীকলচর অমসুং ফোরেস্তকী মিনিস্ত্রী, রোয়াল গবর্নমেন্ত ওফ ভুতান অমসুং ভুতান্দা লৈবা এম্বেসি ওফ ইন্দিয়া অসি নোতিফিকেসন অমা থোক্তুনা মার্কেত অমা শেম, আলু, মান্দারিন, শিং অমসুং আরেকানৎ অসিনা ভুতান্দগী ইন্দিয়াদা অমসুং খামেন অশিনবা, তিলহৌ, অমসুং ওকারা অসিনা ইন্দিয়াদগী ভুতানদা হাংগদৌরি।

Ministry of Agriculture & Farmers Welfare
Opening of new market access for agricultural commodities between India and Bhutan
15 OCT 2020 7:50PM by PIB Delhi
Significant achievement has been registered in bilateral trade relations between India & Bhutan. Close coordination between the National Plant Protection Organization (NPPO), Ministry of Agriculture and Farmers Welfare, Government of India, the Bhutan Agriculture and Food Regulatory Authority (BAFRA), Ministry of Agriculture and Forests, Royal Government of Bhutan and Embassy of India in Bhutan has resulted in notification, opening market access for Apple, Potato, Mandarin, Ginger and Arecanut from Bhutan to India and Tomato, Onion and Okra from India to Bhutan.