রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
এন.ঐচ.এ.আই.না তি.ও.তি. বন্দল ৩গী লুপা করোর ৫,০১১ মাংওইননা অয়াবা ফংলে
19 OCT 2020 7:33PM by PIB Imphal
এন.ঐচ.এ.আই.না তি.ও.তি. বন্দল ৩গী (কিলোমিতর ৫৬৬শাংবা) তোল ৯ প্লাজা য়াওবা স্তেতশিং হায়বদি য়ু.পি., ঝরখন্দ, বিহার অমসুং তামিল নাদুনা মখোয়গী আশা লৈবা তোল-ওপরেৎ-ত্রান্সফর (তি.ও.তি.) মোদেল অসি এম/এস. ক্যুব মোবিলিতি ইনভেসমেন্ত প্রাইভেৎ লিমিতেৎ (ক্যুব হাইৱেজ) অমসুং মাংওইননা লুপা করোর ৫,০১১ অসি ঙসি ফংলে। এৱারেদ অসি ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা পাংথোকখি অমসুং রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী নিতিন গাদকারি, রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজগী মিনিস্তর ভি.কে. সিংহ অমসুং এন.ঐচ.এ.আই.গী চেয়রমেন শ্রী এস.এস. সান্দুনা শরুক য়াখি।
কন্সেসনগী মতম অসি চহি ৩০নি অমসুং কন্সেসনিয়রশিং অসিনা ওপরেৎ, য়েংশিনবা অমসুং লৌখৎপা অসিনা কন্সেসনগী মতম অসিদা ওইগনি। মসি তি.ও.তি.গী অনিশুবা এৱার্দনি অমসুং অহানবা কিলোমিতর ৬৮১ শাংবা তোল প্লাজা ১০ য়াওবা অসি এম/এস এম.এ.আই. এফ. অয়াবা অমা ওইনা লুপা করোর ৯,৬৮১দা ২০১৮দা পীখি।

Ministry of Road Transport & Highways
NHAI receives upfront consideration of Rs 5,011 crore towards TOT Bundle 3
19 OCT 2020 7:33PM by PIB Delhi
The NHAI has awarded TOT 3 bundle (566 Km in length) consisting of 9 toll plazas in the state of UP, Jharkhand, Bihar and Tamil Nadu under its ambitious Toll-Operate-Transfer (ToT) model to M/s. Cube Mobility Investment Pte. Ltd. (Cube Highways) and has received upfront consideration of Rs. 5,011 crore today. The award ceremony was held through video conferencing and chaired by Union Minister for Road Transport and Highways Shri Nitin Gadkari, MoS Road Transport and Highways General V.K. Singh and NHAI Chairman Shri S S Sandhu. Member NHAI and representatives of M/s Cube Highways were present.
The concession period is 30 years and the concessionaire shall operate, maintain and collect the toll during the concession period. This is the second award under TOT mode and the first award of length of 681 km consisting 10 toll plazas was awarded to M/s MAIF for an upfront consideration of Rs. 9,681.5 crores in 2018. The NHAI is in the process of award of more stretches under TOT mode for monetization of its completed public funded projects.