কেমিকেল্স অমসুং ফর্তিলাইজর মন্ত্রালয়
এন.এফ.এল.না হারিয়ানাদা লশিং হেক্নবা মেচিনশিং য়েনথোকখ্রে
16 OCT 2020 4:32PM by PIB Imphal
নেস্নেল ফর্তিলাইজর লিমিতেৎনা কোরপোরেৎ সোসিএল রেস্পোনসিবিলিতিগী মখাদা লশিং হেক্নবা মেচিন ৯৫ লৌমীদা লেম্না য়েন্থোকখ্রে।
লশিং হেক্নবা মেচিন অসি ২০২০গী ওক্তোবরগী ১৫দা তোঙানবা থৌরম অনিদা হায়বদি কৃশি ভিগ্যান কেন্দ্র, সদালপুর, হিসার অমসুং কৃশি ভিগ্যান কেন্দ্র, ভিৱানিদা য়েন্থোকখিবনি। শ্রী ভিরেন্দ্র নাথ দত্ত, কম্পনি অসিগী চেয়রমেন অমসুং মেনেজিং দাইরেক্তরনা থৌরম অসিগী অথোইবা অতিথী ওইখি।
মহাক্না মহাক্কী ৱা ঙাংবদা শ্রী দত্তনা হায় মদুদি সোসিএল রেস্পোনসিবিলিতিগী থৌরম অসি লৌমীগীদমক কম্পনিনা পায়খৎপনি অমসুং লৌমীশিংদা লশিং হেকপগী মেচিন শিজিন্নবা অসিগী মওং উৎখি।
থৌরম অসিদা শ্রী আনিল মোতসারা, চীফ জেনেরেল মেনেজর, মার্কেতিং অমসুং শ্রী দিলবক সিংহ, জোনেল মেনেজর, চান্দিগরসু শরুক য়াখি। এন.এফ.এল.না য়েন্থোক্লিবা মেচিন অসিনা হেকপা মতমদা লশিংশিং অসি য়াম্না থুনা অমসুং নানবা ঙম্মী।
লৈবাক অসিদা এন.এফ.এল.না লশিং হেকপগী মেচিন অসি ৫০০ হেন্না য়েন্থোকখ্রে মদুদি পঞ্জাব, হারিয়ানা, মধ্যা প্রদেশ, তেলঙ্গনা অসিনচিংবা অসিনি।

Ministry of Chemicals and Fertilizers
NFL distributes Cotton Plucking Machines to Farmers in Haryana
16 OCT 2020 4:32PM by PIB Delhi
National Fertilizers Limited distributed 95 cotton plucking machines free of cost to the farmers under its Corporate Social Responsibility.
The Cotton Plucking machines were distributed on 15th October 2020 in two separate programms in Krishi Vigyan Kendra, Sadalpur, Hisar and Krishi Vigyan Kendra, Bhiwani. Sh Virendra Nath Dutt, Chairman and Managing Director of the company was the chief guest of both the programms.
In his speech Sh Dutt briefly explained the social responsibility programs being undertaken by the company for the farmers and also gave a demonstration to the farmers about the use of cotton plucking machines. The demonstration helped the farmers understand the easy use of the machines.
The program was also attended by Sh. Anil Motsara, Chief General Manager, Marketing and Sh. Dilbag Singh, Zonal Manager of Chandigarh Office of the company. With the use of these machines distributed by the NFL, the plucking of cotton will be done faster and more cleanly.
More than 500 such cotton plucking machines have been distributed in the country by NFL to farmers of states viz. Punjab, Haryana, Madhya Pradesh, Telangana etc.