নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
পেরা-অর্চর অনকিৎ কোবিদ পোজিতিপ ওইরে, সাই ওথোরিতিশিংনা সোনেপৎকী হোস্পিতালদা থমখ্রে
14 OCT 2020 6:10PM by PIB Imphal
সাই এন.সি.আর সোনেপৎতা চৎথরিবা নেসনেল কেম্প শরুক য়ারিবা পেরা-অর্চর অনকিৎ কোবিদ-১৯ পোজিতিপ ওইরে। ফজনা লায়েংনবা অমসুং মহাক্কী হকচাংগী ফিবমশিং য়েংশিন্নবা মহাক য়ুমশকৈশাদা সোনেপৎতা লৈবা ভাগৱান দাস হোস্পিতালদা হোংজিনখ্রে।
ওক্তোবর ৫দগী পেরা-অর্চরি কেম্প হৌদোকখিবনি অমসুং মখোয়গী কোবিদ আর.তি-পি.সি.আর তেস্ত নেগেতিপ ওইবগী রিপোর্তশিং পীশিল্লবা মতুংদা অর্চর নিপাল য়াওনা শান্নরোয় খুদিংমক কেম্প শরুক য়াখিবনি। কেম্পকী এস.ও.পিশিং মতুংইন্না, অমুক হন্না চাংয়েং তৌনবা ওক্তোবর ১২দা শান্নরোয়শিংগী সেম্পলশিং লৌবদা অনকিৎ পোজিতিপ ওইরম্বনি। মহাক হোস্পিতালদা পুদ্রিঙৈ মমাংদা সাই এন.সি.আর সোনেপৎতা লৈবা মেদিকেল সেন্তরদা আইসোলেসন ৱার্দ শেমদুনা খুদক্ত হোংজিনখি।

Ministry of Youth Affairs and Sports
Para-archer Ankit tests Covid positive, shifted by SAI authorities to hospital in Sonepat
14 OCT 2020 6:10PM by PIB Delhi
Para-Archer Ankit, who is a part of the national camp underway at SAI NRC Sonepat, has tested positive for Covid 19. To ensure proper treatment and close monitoring of his vitals, he was shifted to the Bhagwan Dass Hospital in Sonepat on Wednesday.
The Para-Archery camp had commenced on October 5th and all campers including eight archers had reported to the camp after submitting their negative Covid RT-PCR test reports. As per the SOPs set up for the camp, samples of all campers were taken on October 12th for re-testing where Ankit’s report was found to be positive. He was immediately shifted to the isolation ward created above the medical centre at the SAI NRC Sonepat, before being moved to the hospital.