কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া
সি.সি.আই.না ত্যুব ইনবেস্তমেন্ত ওফ ইন্দিয়া লিমিতেদনা সি.জি. পাৱর অমসুং ইন্দস্ত্রীএল সোল্যুসন লিমিতেদকী শ্যার লৈবগী অয়াবা পীখ্রে
14 OCT 2020 11:25AM by PIB Imphal
কম্পিতিসন কম্মিসসন ওফ ইন্দিয়া (সি.সি.আই.)না ত্যুব ইনবেস্তমেন্ত ওফ ইন্দিয়া লিমিতেদনা সি.জি. পাৱর অমসুং ইন্দস্ত্রীএল সোল্যুসন লিমিতেদকী শ্যার লৈবগী অয়াবা পীখ্রে।
হৌদোক্লিবা পুন্সিনবগী থৌওং অসিনা ত্যুব ইনবেস্তমেন্ত ওফ ইন্দিয়া লিমিতেদনা (তি.আই.এল.) সি.জি. পাৱর অমসুং ইন্দস্ত্রীএল সোল্যুসন লিমিতেদকী (সি.জি. পাৱর) ইক্বিতী শ্যার কেপিতেল ৫০% হেনবা লৈবগী ৱাফম য়াওরি।
তি.আই.এল. অসি লিস্তেদ এন্তাইতী অমনি অমসুং মুরুগপ্পা গ্রুপকী শরুক অমনি। মসিগী কার্বার অহুম লৈ – ইঞ্জিন্যারিং, মেতালনা শাবা পোত্থোকশিং অমসুং বাইসাইকল। মসিনা ওতোমোতিব, রেলৱে, কন্ত্রক্সন, মাইনিং অমসুং লৌউ-শিংউগী ইন্দস্ত্রীশিংগী তোঙান তোঙানবা পোত্থোকশিং শাবগী থবক তৌই।
সি.জি. পাৱর অসিসু লিস্তেদ এন্তাইতী অমনি। মসিগী মরু ওইবা কার্বার অনি লৈ – পাৱর সীস্তেম অমসুং ইন্দস্ত্রীএল সীস্তেম। পাৱর সীস্তেমগী কারবার অসিনা মৈ শন্দোকপা, য়েন্থোকপা, মৈগী ৱারোইশিং পুরকপা, ইন্তিগ্রেতেদ পাৱর সীস্তেম চনখৎপা/শেমগৎপা অমসুং মরী লৈনবা সর্বিসকী কার্বার কয়াদা মিৎয়েং চঙই। ইন্দস্ত্রীএল সীস্তেমগী কার্বার অসিদা রোতেতিং মেছিন (মোতোর অমসুং অলতর্নেতরশিং), ওতোমেতেদ এ.সি., দি.সি. অমসুং ভেরিএবল ফ্রিক্বেন্সী দ্রাইবশিং অমসুং কন্ত্রোল সীস্তেমগা লোয়ননা ত্রেক্সন এলেক্ত্রোনিক্স অমসুং মেছিনশিং, সিগ্নেল্লিং অমসুং রেল-দবাগী পোত্থোকশিং অমসুং রেলৱে ত্রান্সপোর্তেসনগী মপুং ওইবা ৱারোইশিন পুরকপগী থৌওংশিং য়াওই।
সি.সি.আই.গী অকুপ্পা ৱারোল মখা তানা থোক্লকখিগনি।

Competition Commission of India
CCI approves acquisition of shares in CG Power and Industrial Solutions Limited by Tube Investments of India Limited
14 OCT 2020 11:25AM by PIB Delhi
The Competition Commission of India (CCI) approves acquisition of shares in CG Power and Industrial Solutions Limited by Tube Investments of India Limited.
The proposed combination envisages acquisition of more than 50% of the equity share capital of CG Power and Industrial Solutions Limited (CG Power) by Tube Investments of India Limited (TIIL).
TIIL is a listed entity and forms part of Murugappa group. It has three business verticals viz. engineering, metal formed products and bicycles. It is engaged in the manufacture of a wide range of products for automotive, railway, construction, mining and agriculture industries.
CG Power is a listed entity. It has two major business units viz. power systems and industrial systems. The power systems business unit focuses on power transmission, distribution, power solutions, setting up of integrated power systems and associated services businesses. Industrial systems business unit consists of rotating machines (motors and alternators), automated AC, DC and variable frequency drives and control systems as well as traction electronics and machines, signalling and coach products and integrated solutions for railway transportation.
A detailed order of the CCI will follow.