কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া
সি.সি.আই.না অদানি গ্রীন ইনর্জী ত্বেন্তী-থ্রী লিমিতেদনা অদানি গ্রীন ইনর্জী তেন লিমিতেদকী সোলর ইনর্জী পুথোক্নবা এসসেৎশিং লৌশিন্নবগী অয়াবা পীখ্রে
14 OCT 2020 11:24AM by PIB Imphal
কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া (সি.সি.আই.)না, কম্পিতিসন এক্ত, ২০০২গী সেক্সন ৩১(১)গী মখাদা অদানি গ্রীন ইনর্জী ত্বেন্তী-থ্রী লিমিতেদনা (এ.জি.ই.২৩এল.) অদানি গ্রীন ইনর্জী তেন লিমিতেদকী (এ.জি.ই.১০এল.) সোলর ইনর্জী পুথোক্নবা এসসেৎশিং লৌশিন্নবগী অয়াবা পীখ্রে
এ.জি.ই.২৩এল. অসি তোতেল সোলর সিংগাপুর প্রাইবেৎ লিমিতেদ অমসুং অদানি গ্রীন ইনর্জী লিমিতেদনা পুন্না য়েংশিনবা অপুনবগী ভেঞ্চর অমনি। এ.জি.ই.২৩এল. (মখোয়গী সবসিদিএরীশিংগী খুত্থাংদা) অসি ভারতকী সোলর পাৱর জেনরেসনগী বিজিনেস্তা য়াওরি।
লৌশিন্নবা প্রপোজ তৌখিবা এসসেৎশিংদা য়াওরিবা অদুদি (i) তি.এন. উর্জা প্রাইবেৎ লিমিতেদ; (ii) ইসসেল উর্জা প্রাইবেৎ লিমিতেদ; (iii) পি.এন রিন্যুএবল ইনর্জী লিমিতেদ; (iv) পি.এন ক্লীন ইনর্জী লিমিতেদ; (v) কে.এন. ইন্দি বিজেপুরা সোলর ইনর্জী প্রাইবেৎ লিমিতেদ; (vi) কে.এন. বিজেপুরা সোলর ইনর্জী প্রাইবেৎ লিমিতেদ; (vii) কে.এন. মুদ্দেবিহল সোলর ইনর্জী প্রাইবেৎ লিমিতেদ; (viii) কে.এন. সিন্দগী সোলর ইনর্জী প্রাইবেৎ লিমিতেদ; (ix) ইসসেল বগলকোৎ সোলর ইনর্জী প্রাইবেৎ লিমিতেদ; অমসুং (x) ইসসেল গুলবর্গা সোলর ইনর্জী প্রাইবেৎ লিমিতেদ (পুন্না তার্গেৎ কম্পনীশিং হায়না খঙনবা). অদানি গ্রীন ইনর্জী তেন লিমিতেদকী (এ.জি.ই.১০এল.) অসিনা তার্গেৎ কম্পনীশিংগী হোল্দিং কম্পনী ওইরি।
তার্গেৎ কম্পনীশিং অসি ভারতকী সোলর পাৱর জেনরেসনগী বিজিনেস্তা থৱায় য়াওনা শরুক য়ারি।
সি.সি.আই.গী অকুপ্পা মরোল য়াওবা ওর্দর অমা লাকখিগনি।

Competition Commission of India
CCI approves acquisition of solar energy generation assets of Adani Green Energy Ten Limited by Adani Green Energy Twenty-Three Ltd
14 OCT 2020 11:24AM by PIB Delhi
The Competition Commission of India (CCI) approves acquisition of solar energy generation assets of Adani Green Energy Ten Limited (AGE10L) by Adani Green Energy Twenty-Three Ltd (AGE23L), under Section 31(1) of the Competition Act, 2002.
AGE23L is a joint venture jointly controlled by Total Solar Singapore Pte. Ltd. and Adani Green Energy Limited. AGE23L (through its subsidiaries) is engaged in the business of solar power generation in India.
The assets proposed to be acquired consist of (i) TN Urja Private Limited; (ii) Essel Urja Private Limited; (iii) PN Renewable Energy Limited; (iv) PN Clean Energy Limited; (v) KN Indi Vijaypura Solar Energy Private Limited; (vi) KN Bijapura Solar Energy Private Limited; (vii) KN Muddebihal Solar Energy Private Limited; (viii) KN Sindagi Solar Energy Private Limited; (ix) Essel Bagalkot Solar Energy Private Limited; and (x) Essel Gulbarga Solar Power Private Limited (Collectively referred to as Target Companies). Adani Green Energy Ten Limited (AGE10L) is the holding company of the target companies.
The Target Companies are active in the business of solar power generation in India.
A detailed order of the CCI will follow.